Dancing queen

0

Pune pe primul plan starea de bine, este importantă în aceste vremuri complicate. Machiajele în culori intense, realizate spectaculos, te vor binedispune. Inspiră-te din trendurile anilor ’70, cu accent pe zona ochilor.

Dacă imaginile acestui pictorial îți amintesc de reginele disco Diana Ross sau Donna Summer, este pentru că elementele din perioada șaptezecistă reprezintă încă o sursă de inspirație importantă în modă și frumusețe. „Ne-am gândit la copertele discurilor de vinil din anii ’70”, explică makeup artistul Loni Baur.

Accentul în zona privirii este notabil. Acest sezon este despre luminozitate și culori, și o mulțime de branduri au lansat recent farduri de pleoape cremoase, în cromatică veselă, versatile și ușor de folosit, care parcă te îndeamnă la experimentare, continuă makeup artistul.

Palete versatile

Brandul Byredo a propus, de exemplu, la finalul anului trecut, o gamă de produse care pot fi folosite în multiple moduri (același produs poate fi aplicat ca ruj sau fard pentru pleoape sau obraz). Chiar dacă lookurile propuse par complicate, nu te lăsa descurajată, dacă vrei să experimentezi. „Începe cu un eyeliner simplu într-o culoare strălucitoare. Asigură-te că pleoapa nu este uleioasă dedesubt, ceea ce poate determina migrarea produsului. Folosește o pudră matifiantă deasupra eyelinerului, pentru rezultate de lungă durată”, recomandă specialistul.

Pentru realizarea acestui material, au fost utilizate stick-uri multifuncționale din colecția Byredo, în combinație cu cele din gama Shiseido Kajal Ink Artist. Pentru restul feței, alege produse cu acoperire lejeră. Conferă dimensiune pomeților cu un iluminator subtil și acoperă buzele cu un gloss transparent. Convenabile în această perioadă când încă purtăm mască de protecție, lookurile ce pun în valoare privirea sunt cele mai la îndemână pentru transformări rapide. Pentru efectele terapeutice asupra stării de spirit, „machiajul trebuie celebrat”, este de părere makeup artistul.

La vie en rose

Pentru o versiune discretă a machiajului, folosește un ruj cremos în nuanță de roz și farduri transparente strălucitoare pe pleoape.

Ton pasional

Înlocuiește clasicul eyeliner negru cu unul de culoare roșie, pentru un efect spectaculos.

Terapia culorii

Optimismul e mai necesar ca oricând. Ne-am propus să îl păstrăm prin toate mijloacele posibile, iar machiajul este unul dintre ele. Chipurile noastre sunt încă acoperite pe jumătate de măști, dar asta nu înseamnă că nu putem alege să captivăm cu privirea, în palete cromatice care acum devin vitale.

Foto: Anna Daki
Machiaj și hairstyle: Loni Baur.
Realizat de Andrei Iovu

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here