De ascultat: podcasts

0
podcasts de ascultat

Sugestiile BAZAAR pentru ca timpul petrecut in trafic in oras sau pe drum catre destinatiile de vacanta sa treaca mai repede.

Modern Love

podcasts de ascultat

Un podcast de care sunt toate sansele sa va indragostiti de la prima ascultare. Rubrica omonima din The New York Times are deja o traditie de 13 ani si o audienta saptamanala ce variaza intre cateva sute de mii de cititori si 20 de milioane, cea din urma cifra fiind atinsa de un eseu intitulat To Fall in Love With Anyone, Do This. Il puteti descoperi si in varianta podcast, in lectura lui Gillian Jacobs. Cele aproximativ 70 de episoade inregistrate pana acum exploreaza iubirea in multiplele ei ipostaze, prin vocea unor actori ca Laura Dern, Colin Farrell, Ruth Negga si Minnie Driver.

Disponibil gratuit pe iTunes si Google Play Music.

Oh Boy by Man Repeller

podcasts de ascultat

Leandra Medine si echipa ei reusesc sa creeze continut fun – „funtent”, cum ii spun ei – indiferent de mediu: pe site-ul ManRepeller, dar si in acest podcast care are deja peste 50 de episoade. In fiecare dintre ele, gazdele stau de vorba cu femei cool, pentru a afla cine sunt, ce fac si de ce fac ceea ce fac. Puteti asculta conversatii cu nume precum Gloria Steinem, Garance Doré, Alexa Chung si Hari Nef, alaturi de femei mai putin cunoscute, dar cu povesti interesante: de la Helena Bala, creatoarea Craigslist Confessional, la Aurora James, fondatoarea brandului de accesorii Brother Vellies.

Disponibil gratuit pe iTunes si Soundcloud.

Women of the Hour with Lena Dunham

podcasts de ascultat

Confesiuni oneste, messy & self-indulgent de la creatoarea serialului Girls si de la femei pe care le admira. Fie sub forma de monolog, fie in dialog cu invitatele sale, Lena vorbeste despre imbatranire, solitudine, spiritualitate, dreptul la avort, dragoste si sex, prietenie si boli, chiar daca asta inseamna sa inregistreze unele pasaje in spitalul unde este internata. La fel ca in newsletterul Lenny, ea dezvaluie cu sinceritate – si umor amar – propriile probleme cu endometrioza, o boala inca insuficient cercetata si greu de tinut sub control chiar si atunci cand ai resurse financiare si acces la cei mai buni doctori.

Disponibil gratuit pe iTunes si Soundcloud.

Articol aparut in numarul de iulie – august al revistei Harper’s BAZAAR Romania.

Cititi si: “Cum impachetam atentia: un interviu cu Marie-Rose Mociornita”!

Foto: Guliver/ Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here