De ce o iubim pe Maya Hawke, fiica actorilor Uma Thurman și Ethan Hawke

0
De ce o iubim pe Maya Hawke, fiica actorilor Uma Thurman și Ethan Hawke
Uma Thurman si Maya Hawke la Giorgio Armani Prive Haute Couture Spring Summer 2019, Paris Fashion Week (Getty Images)

Dacă și voi ați simțit că Maya Hawke a fost cel mai bun lucru din ultimul sezon Stranger Things, să știți că nu sunteți singure. Maya Hawke este fata legendarilor actori Uma Thurman și Ethan Hawke și cea mai nouă descoperire din serialul Stranger Things, iar faptul că ne-a cucerit este puțin spus.

Când Stranger Things s-a întors cu un nou sezon pe canalul de streaming Netflix luna asta, mulți ne-am întrebat cine este enigmatica Robin. O adolescentă cu multe opinii și stări, care lucrează pe perioada verii la un magazin de înghețată, Robin este jucată de Maya Hawke, fiica de 21 de ani a celebrilor actori Uma Thurman și Ethan Hawke. Alăturându-se distribuției care îi include pe Millie Bobby Brown, Winona Ryder și Finn Wolhard, și cu un pedigree impresionant, Maya este pregătită să devină the next big thing la Hollywood.

După ce un număr record de spectatori au ales să se uite la noul sezon Stranger Things, Uma și Ethan și-au arătat imensa mândrie de părinți pe Instragram. “Get to know Maya Hawke, she’s the real thing”,  a scris Ethan, alături de o imagine cu fiica sa în uniforma haioasă de marinar din serial. Acesta a fost urmat de Uma, care a scris “My victorious, loving, mermaid daughter,”. Nimic nu e mai frumos decât să îți faci părinții mândri.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA 22 IULIE: Maya Hawke la Premiera Sony Pictures' "Once Upon A Time...In Hollywood" Los Angeles, Hollywood, California (Foto Kevin Winter/Getty Images)
HOLLYWOOD, CALIFORNIA 22 IULIE: Maya Hawke la Premiera Sony Pictures’ „Once Upon A Time…In Hollywood” Los Angeles, Hollywood, California (Foto Kevin Winter/Getty Images)

Maya a vorbit recent despre cât de minunați și încurajatori sunt părinții ei, deși aceștia pot fi foarte critici și riguroși, atunci când ceva nu le place sau calitatea lasă de dorit. Maya a recunoscut că nu a urmărit serialul înainte de a participa la audiții, dar asta nu a speriat-o. Actrița a venit cu gândul să intepreteze o fată sarcastică, plictisită de viață, Madonna wannabe, fata cool din liceu pe care nimeni nu o observă.

Maya Hawke & Steve Harrington, Stranger Things

Înainte de a se alătura grupului de actori adolescenți ai showului devenit deja cult, Maya a studiat la prestigioasa școală New York Institution Juilliard School, la care a renunțat pentru a juca rolul lui Jo March în seria BBC Little Women.

Stranger Things este doar începutul pentru Maya. Actrița a apărut recent alături de Brad Pitt și Leonardo DiCaprio în cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood, mergând pe urmele mamei sale Uma, care a jucat în Pulp Fiction și Kill Bill, alte 2 filme-cult ale lui Quentin. Joacă alături de Brit Andrew Garfield în filmul Mainstream al lui Gia Coppola și alături de Marisa Tomei în Human Capital. Chiar Ethan Hwake a declarat recent că ar dori să joace alături de fiica sa, acesta fiind convins că Maya se va apuca de regie înainte de 40 de ani.

Foto: Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here