De ce sa nu…? de Andreea Esca

0

(Foto: Macri Studio)

De ce sa nu…? 

…va rasfatati într-o sambata. Programul dumneavoastra poate fi asa: o baie in lapte si miere (la propriu), un masaj cu ulei esential de iasomie, manichiura si pedichiura cu fiecare deget intr-o alta culoare din colectia Vertigo de la Melkior, o intalnire cu prietenele pentru o cafea turceasca sau un ceai cu vanilie Mariage Frères, un pranz care sa se incheie cu moelleux au chocolat, un film de dragoste, si o seara de dans pe Wii cu toti amicii simpatici. Toate acestea, fara sa iesiti din casa! 

…invatati cat mai multe limbi straine. Intotdeauna m-am simtit foarte sigura pe mine daca vorbeam limba tarii în care eram. Si sunt asa de multe graiuri frumoase… Sau incercati macar sa stiti cateva fraze utile in cat mai multe limbi. 

…participati la o licitatie de bijuterii, în sala sau pe Internet, la care sa cumparati un inel cu pietre pretioase, din anul nasterii bunicii sau al mamei? Case de licitatii: Tajan, Millon et associes, Piasa, Artcurial, Christie’s, Sotheby’s.

…incercati niste ore de Pilates cu Ana. Pe mine m-a cucerit, iar corpul meu îi multumeste in fiecare zi. movementstudio.ro.

…purtati palarii in cat mai multe ocazii. Sunt asa de sic si pot spune atat de multe lucruri despre noi. Philip Treacy, Maison Michel, Kristina Dragomir, Gabriela Dumitran sunt cateva optiuni.

…mergeti intr-un oras pe care l-ati ales cu ochii închisi de pe harta. Acolo, testati în fiecare zi un alt hotel dintre cele recomandate de tablethotels.com. 

…organizati un dineu acasa, la care fiecare cuplu de prieteni sa vina cu felul de mancare preferat. Iar dumneavoastra invitati un grup de muzica, sa va cante unplugged.

…va intoarceti un pic la vederi si scrisori, la carti si teatru, la prietenii bazate doar pe sentimente simple. Intr-o lume bombardata de e-mail-uri, mie mi-e dor de cerneala pe hartie si de oameni.

 ...va cumparati painea sau croissantul de la Concordia Bakery. E un nou tip de cafenea şi model de „social business”, chiar în centrul Bucurestiului, la parterul cladirii Premium Plaza, din zona Pietei Victoria. In acest fel, veti ajuta niste copii sarmani sa duca o viata mai buna. Iar specialitatile vieneze sunt si foarte gustoase. [email protected]   

Articol aparut in Harper’s BAZAAR Romania, editia mai-iunie 2013.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here