De incercat acum: beauty looks de la Paris Haute Couture

0
119

Exclusivitatea e seducatoare. Dar daca, uneori, creatiile Haute Couture sunt mai greu de obtinut, purtat sau adaptat, nu acelasi lucru se intampla si in privinta makeup-ului prezentat la show-uri. El poate deveni o sursa de inspiratie pentru un eveniment unde va doriti sa iesiti in evidenta prin rafinament.

Am intrat in backstage-ul catorva show-uri importante de la Paris Haute Couture Week Toamna-Iarna 2016/2017 si am remarcat lejeritatea look-urilor prezente. In timp ce la Giambattista Valli makeup-ul a fost minimalist, Val Garland alegand sa scoata in evidenta pielea perfecta, iar la Alexandre Vauthier modelele au purtat un ten luminos, cu pleoape in nuanta vernil metalizat (nuanta Somptous a fardului M.A.C Eye Shadow), la Elie Saab am vazut reinterpretarea Ritei Hayworth, creata de Tom Pecheux, cu priviri definite prin tuse de eyeliner si buze rosii seducatoare.

Iar responsabilii de crearea acestor look-uri au decretat in unanimitate ca simiplitatea e haute. Indiferent ca alegeti un machiaj proaspat, barely there, sau accente de culoare, pastrati mereu un echilibru (de exemplu, daca accentuati si ochii, si buzele, ca la Jean Paul Gaultier, pastrati tenul imaculat, fara alte artificii).

Giambattista Valli
                                                                 Giambattista Valli Haute Couture
Alexandre Vauthier
                                                               Alexandre Vauthier Haute Couture 
Elie Saab
                                                                                 Elie Saab Haute Couture
Alexis Mabille
                                                                           Alexis Mabille Haute Couture
Jean Paul Gaultier
                                                                 Jean Paul Gaultier Haute Couture
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here