De vorbă cu Lidia Buble; află care sunt aplicațiile pe care artista le folosește zilnic

0

Zilnic, smartphone-ul nostru stochează noi contacte, amintiri și diferite aplicații. App Gallery magazinul de aplicații Huawei, este tool-ul ideal care permite personalizarea telefonului tău, oferindu-le utilizatorilor acces la numeroase categorii de aplicații în funcție de preferințele și interesele lor. De la banking, la shopping, gaming, știri sau chiar educație, cu siguranță fiecare își poate găsi aplicațiile potrivite nevoilor sale. De asemenea, acesta vine cu securitate și protecție sporită pentru toți utilizatorii.

Astfel, am stat de vorbă cu îndrăgita artistă Lidia Buble, posesoarea unui smartphone Huawei, care ne-a povestit mai multe despre AppGallery și despre aplicațiile pe care le folosește zilnic.

Câte aplicații sunt prezente acum pe ecranul telefonului tău?

Sincer, nu pot să spun un număr exact, dar multitudinea de aplicații disponibile AppGallery m-a determinat să încerc diverse aplicații. Și așa am dobândit eu un număr generos de aplicații pe ecranul smatphone-ului meu, de la aplicații de știri, muzică și sport până la altele de shopping și muzică.

Cât de simplă este căutarea aplicațiilor de care ai nevoie în AppGallery?

Foarte simplă și rapidă. Cât ai spune AppGallery (râde). Practic, intri în magazinul virtual, cauți aplicația dorită și o instalezi pe device-ul tău Huawei instant.

Este și foarte intuitiv. Poți căuta aplicații prin numeroasele categorii, precum shopping, gaming, știri sau banking și poți să îți instalezi aplicația cea mai potrivită pentru nevoile tale foarte ușor.

Cât de în siguranță te simți atunci când folosești AppGallery?

Pot spune că mai sigură de atât nu am fost niciodată când vine vorba de un magazin virtual. (zâmbește) Spun asta pentru că prin intermediul funcției HUAWEI ID, toți utilizatorii dispun de un sistem modernizat de control și prevenire, care este și foarte ușor de folosit. Așadar, știu că AppGallery are grijă de confidențialitatea și protecția datelor mele, iar atunci când navighez prin platformă sunt mai liniștită ca oricând.

Să ne imaginăm că pleci într-o vacanță. Care sunt aplicațiile cele mai importante „de luat cu tine” și la ce le vei folosi?

În primul rând, cred că aș alege Instagram-ul pentru a împărtăși momentele frumoase cu cei din comunitatea mea, care sunt mereu dornici să afle cât mai multe despre mine și despre activitățile pe care le fac. Iar dacă este vorba despre o vacanță, cred că Here WeGo, o soluție de cartografiere care oferă multe detalii despre trafic și transport în comun, mi-ar fi cu adevărat necesară pentru a ști tot timpul unde mă aflu și care sunt cele mai bune alternative de transport.

Care este categoria ta preferată de aplicații din AppGallery?

AppGallery oferă o varietate de aplicații dispuse în categorii ușor de identificat în funcție de domeniul fiecăruia de interes. Iar eu pot să spun că, deși folosesc foarte multe aplicații din diferite categorii, de la finance și banking, la gaming, divertisment  și educație,  categoria mea preferată rămâne cea de shopping. Fiind pasionată de haine, accesorii și tot ce înseamnă fashion, am multe aplicații prin intermediul cărora caut cele mai bune oferte și mai cool piese de vestimentație.

Cu ce aplicație îți închei ziua?

Aplicația cu care îmi închei ziua este, desigur, Deezer. Aici ascult muzica preferată și mă deconectez de la viața cotidiană. Muzica mă binedispune și mă ajută să mă relaxez.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here