Deceniul în modă: FRANZI MUELLER

0
FRANZI Fotografie de Anna Daki Styling: Lil Bulgac; Makeup și hairstyling: Patricia Heck/Nina Klein Agency Franzi poartă rochie Saloni, matchesfashion.com.

Modelul de pe una dintre cele două versiuni de copertă ale ediției BAZAAR ianuarie-februarie 2020 a observat și a trăit pe propria piele schimbările aduse de social media în domeniu.

Cu ce asociezi ultimul deceniu, cum îți rămâne în amintire? Și care este principalul lucru pe care l-ai învățat lucrând ca model în această perioadă?

Probabil, cel mai mult am învățat despre mine însămi. Am învățat cum să gestionez situațiile negative și pe cele pozitive, cum să mă port cu oameni răutăcioși, cum e să fiu singură într-o cameră de hotel mai mereu și apoi în backstage-uri stresante, alături de sute de oameni, în timp ce cinci makeup artiști și hairstiliști încearcă să mă pregătească pentru show la timp. Modellingul poate fi intens, inspirațional, crud sau fantastic, dar mai presus de toate e imprevizibil. Ce se întâmplă acum e foarte diferit de înainte. Social media a schimbat regulile jocului. Când am început eu să prezint pe podium, oamenii aplaudau modelele la final. Îți puteai da seama dacă le-a plăcut sau nu după intensitatea aplauzelor. Astăzi, e liniște pentru că toată lumea filmează pentru Instagram ieșirea modelelor. Nu știu unde ne va duce acest tip de comunicare, dar sunt curioasă să văd.

Câteva sfaturi pentru cititoarele BAZAAR.

Nu vă lăsați influențate prea mult de ceilalți. Dacă ceva vă place și vi se pare fantastic, nu vă îndoiți de propriile gusturi doar pentru că nu sunt mulți alții care să facă aceleași alegeri. Formați-vă propria opinie. Și fiți pe atât de excentrică, ciudată, conservatoare, „normală”, leneșă sau activă pe cât vă doriți.

Fotografie de Anna Daki
Styling: Lil Bulgac; Makeup și hairstyling: Patricia Heck/Nina Klein Agency
Franzi poartă rochie Saloni, matchesfashion.com.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here