Declarații de dragoste

0

Orientați-vă după dulciuri pentru candy bar ce pot fi personalizate cu mesaje romantice, căutați modele inedite de verighete și folosiți-vă de mici tertipuri creative pentru a vă declara inspirat iubirea înainte, în timpul, dar și după ziua nunții!

Postere reimaginate

Unul dintre filmele iconice regizate de Kar-Wai Wong, In the Mood for Love, se poate transforma într-o declarație zilnică de iubire, dar și într-un obiect decorativ de impact în casa oricărui cuplu. Găsiți o mulțime de versiuni reinterpretate pe etsy.com pentru acest film, pe noi cucerindu-ne unul din portofoliul ArtHouseEditions. Preț de pornire de la 23 de Euro.

Jachete personalizate

Jacheta preferată de piele se poate transforma în piesa care vă completează perfect un look bridal. Pe site-ul britanic www.wolfandrosie.com găsiți un astfel de serviciu care funcționează extrem de simplu. Trimiteți jacheta de piele pe care o doriți personalizată împreună cu modelul dorit de customizare, primiți la schimb o schiță pe care vă dați acordul, iar ulterior jacheta de piele se va întoarce cu modelul dorit. Prețul pentru acest serviciu este de 650 de lire, iar transportul este gratuit pe teritoriul Marii Britanii.

Literele luminoase

Un artificiu decorativ tot mai folosit în ultimii ani pentru nunți, literele luminoase ce compun diverse cuvinte sau mesaje în toată regula, pot fi reutilizate după ziua nunții și în decorarea neașteptată a unei camere, a balconului sau a grădinii. Găsiți modele de-a gata, dar și variante customizabile pe fabricadelitere.com!

În ediție limitată

Clutchul Olympia Le-Tan, „The Great Love”, creat în colaborare cu moștenitoarea chineză Wendy Yu este realizat manual, din pânza roz brodată cu fire de mătase ce compun o copertă de carte inspirată de scena artei din Shanghai în anii ’20 – ’30. Preț: 1155 Euro pe net-a-porter.com.

O altfel de customizare

Fără a fi inscripționate cu texte romantice, aceste verighete cu amprentele jumătății, constituie o declarație neconvențională de dragoste. Le găsiți pe site-ul brandului românesc moogustore.com, sub varii forme și disponibile, pe patru variante de material în funcție preferințele cromatice. Prețuri începând cu 2700 de Lei.

Telegrame de ciocolată

Întrebarea care generează mari bătăi de cap prin căutarea unui scenariu ideal în cadrul căruia poate să fie integrată, nu trebuie să fie neapărat rostită, ci doar trimisă. Pe chocolissimo.ro există o cutie specială, din lemn african, cu o grafică specifică, și 20 de patrate de ciocolată care formează sintagma „Together forever?”. Preț: 93 lei.

Dulciuri cu mesaje

Eclerele din colecția Éclair Affair de la Grace Couture Cakes pot fi personalizate cu texte speciale sau chiar fotografii de cuplu imprimate pe ciocolată belgiană. Pot fi comandate în cutii de 5 bucăți sau pot fi incluse în mix-ul de candy bar pentru evenimente speciale. Preț per bucată: 20 de lei.

Articol publicat parțial în numărul de mai al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Propuneri în tendințe pentru buchetele de mireasă”!

Foto: prin amabilitatea brandurilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here