Defender – Mașina anului 2021 pentru femei

0
defender

Modelul Defender a fost desemnat câștigător absolut în categoria “Mașina anului 2021 pentru femei”. Este pentru prima dată când un model Land Rover câștigă marele trofeu în concursul “Women’s World Car of the Year”, acest triumf fiind cel mai nou din seria de distincții internaționale acordate celui mai capabil Land Rover construit vreodată.

Defender rămâne consecvent spiritului deschizător de drumuri care caracterizează Land Rover de peste 70 de ani și care redefinește aventura în secolul 21. Emblematic prin denumire, formă și capabilitate, automobilul este disponibil în mai multe variante, putând fi personalizat cu unul din cele patru pachete de accesorii, astfel încât proprietarii să se bucure și mai mult de lumea din jurul lor.

Concursul “Women’s World Car of the Year” (WWCOTY) este singurul concurs mondial dedicat mașinilor în care juriul este alcătuit exclusiv din femei, cu 50 de jurnaliste din domeniul auto din 38 de țări de pe cinci continente, care selectează cele mai bune modele noi.

Land Rover Defender nu mai este doar un SUV cu care poți să traversezi Amazonul sau să mergi în deșert. Acum poți să pleci la drum în condiții de confort egale celor oferite de o limuzină de lux. Pentru acest motiv, dar și pentru tehnologia încorporată și confortul oferit, Defender a fost ales “Mașina Anului” de “Women’s World Car of the Year”.”

Interiorul adoptă personalitatea minimalistă a modelului Defender originar, cu accent pe simplitate și utilitate. Defender 110 oferă configurații cu cinci, șase sau 5+2 locuri, în timp ce modelul 90 poate primi șase ocupanți într-un vehicul de lungimea unui mașini compacte de familie.

De la lansare, Defender a câștigat peste 50 de distincții internaționale, printre care „Top Gear’s 2020 Car of the Year”, „Motortrend’s 2021 SUV of the Year” și „Autocar’s Best SUV 2020”.

 

Foto: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here