Descoperă Gelul translucid de la Image Skincare – I Prime (P)

0

Imaginea ta este Imaginea noastră”, acesta este motto-ul celor mai performante produse de îngrijire a pielii din industria de beauty – Image Skincare.

IMAGE Skincare este un brand de îngrijire clinică a pielii ce folosește ingrediente active cu acțiune dovedită științific și substanțe botanice eficiente.

Brandul este creat de o femeie estetician, împreună cu un chirurg plastician și este reprezentată de o rețea de 20.000 de profesioniști în domeniul îngrijirii pielii din peste 52 de țări.

Designer Rozalia Bot – ambasadoare Image Skincare
Designer Rozalia Bot – ambasadoare Image Skincare

Inovează formule potrivite pentru piele și orice tip de ten prin combinarea unor tehnologii revoluționare cu ingrediente naturale, pentru a obține un ten vizibil mai sănătos și cu rezultate de lungă durată.

Produsele IMAGE Skincare sunt create cu grijă și – poate mai important decât orice altceva – sunt eficiente în a oferi rezultate adevărate.

Un produs inovator care te ajută să ai o piele sănătoasă și revitalizată este gelul translucid I Prime Flawless

Acest gel formulat cu ingrediente botanice creează un strat excelent pentru aplicarea machiajului. Textura sa mătăsoasă estompează imperfecțiunile și netezește aspectul liniilor fine ale ridurilor, problemelor de piele și al semnelor vizibile de vârstă.

Gelul translucid I Prime Flawless oferă tenului un voal fin de antioxidanți puternici, celule stem derivate din plante și substanțe vegetale, rezultatul fiind o piele sănătoasă și revitalizantă.

Se utilizează pentru toate tipurile de piele și nu conține parabeni.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook și pe pagina de Instagram.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here