Design conceptual de la Class Living

0

Seria de evenimente este initiata de Class Living, iar lansarea a avut loc printr-un eveniment “made in Italy”, alaturi de Camelia Sucu si o audienta formata din arhitecti, designeri si clienti care iubesc frumosul.

Edra propune proiecte originale, nascute din impletirea dintre traditie si inovatie, tehnologie si artizanat, intr-o continua cautare de noi forme, noi materiale si finisaje unice. Printre piesele cele mai cunoscute se numara oglinda Miraggio, scaunul Jenette si Rose Chair, doar cateva din produsele finisate manual, realizate in colaborare cu artisti aflati la granita cu designul.

Produsele Edra prezentate la Iconic Food Wine & Design pana pe 27 noiembrie vor putea fi comandate si achizitionate ulterior din noul showroom Class Living.

Odata cu deschiderea showroomului din Aviatorilor 47, Class Living s-a reinventat, trecand de la un showroom multibrand la un showroom de concept, care ofera colectii personalizate si consultanta in design si care va propune in curand si accesorii personalizate, de cea mai inalta calitate, aflate sub semnatura de stil a fondatoarei Camelia Sucu.

Fotografii prin bunavointa Class Living

Iconic Food Wine & Design, Aleea Alexandru nr. 7

Showroom Class Living, Bd. Aviatorilor nr. 47

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here