Podiumul designerilor

0

Pe 4 iunie, vom vedea premiantii din randul designerilor americani, odata cu decernarea premiilor CFDA, transmise live. Council of Fashion Designers of America ofera unele dintre  cele mai ravnite premii din industria modei. Nominalizarile, facute pe baza colectiilor pentru 2012,  sunt propuse de cei peste 400 de membri din comitet, impreuna cu  jurnalisti, retaileri si stilisti.

The Row, Proenza Schouler si Marc Jacobs sunt finalistii la categoria „Cel mai bun designer pentru femei”.

The Row, brandul surorilor Ashley si Mary-Kate Olsen, primit cu multe laude de critici, a ales pentru colectia de primavara-vara sa exploreze influentele estice in cel mai contemporan si actual mod cu putinta. O colectie curata, minimalista, ce vorbeste  despre sensibilitatea si perfectionismul fetelor care o creeaza.

 The Row, primavara-vara 2012, Imaxtree

Marc Jacobs ne-a aratat anii ’20 prin perspectiva tehnica. Siluete cu talie cazuta construite din franjuri din cel mai stralucitor si colorat plastic actualizeaza tinutele prin extravaganta.

Marc Jacobs, primavara-vara 2012, Imaxtree

Jack McCollough and Lazaro Hernandez, duo-ul creativ de la Proenza Schouler, s-au inspirat din arhitectura retro-futurista sau optimismul pierdut. Siluetele inspirate de space-age i-au condus inspre mixuri inedite de imprimeuri tropicale si impletituri din rafia, cu accente pin-up.

Proenza Schouler, primavara-vara 2012, Imaxtree

Care credeti ca merita sa ia premiul cel mare?

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here