Diana Vreeland, împărăteasa modei, şi colecţia exclusivistă de parfumuri pe care a inspirat-o

0
Colecţia Diana Vreeland se reamrcă prin ingrediente sofisticate şi asocieri îndrăzneţe

„Trebuie să ai stil. Te ajută să te trezești dimineața. Te ajută să dai o direcţie zilei. E un mod de viață. Fără stil, ești nimeni…”, spunea Diana Vreeland într-una dintre celebrele și memorabilele sale replici. Ştia cel mai bine, căci ea a fost cu adevărat, așa cum i se și spunea, Empress of Fashion.

Diana Vreeland

Legendara Diana Vreeland, al cărei nume a rămas pururea asociat cu BAZAAR, a fost o adevărată iconoclastă, un spirit îndrăzneţ şi original care a exercitat o puternică influenţă asupra modei secolului XX. Diana Vreeland a fost editoare, curator, scriitoare, dar, în primul rând, a fost o femeie care a îndrăznit să schimbe toate regulile, lăsând în urma ei o lume plină de eleganță, stil și frumusețe. În cei 26 de ani în care a fost Fashion Editor al revistei Harper’s BAZAAR, realizările ei impresionante și reputația de neegalat au transformat-o într-o adevărată icon. Diana Vreeland transforma tot ceea ce atingea, iar perioada de 16 ani în care a activat la Costume Institute din cadrul Muzeului Metropolitan de Artă din New York a dus la ridicarea modei la rang de artă. Iar linia de parfumuri ce-i poartă numele vine să continue povestea acestei figuri legendare. În prezența extraordinară a lui Alexander Vreeland, nepotul ei, exclusivistele parfumuri Diana Vreeland s-au lansat oficial în România marți, 18 septembrie 2018, fiind distribuite în exclusivitate în parfumeriile Elysée.

Colecţia Diana Vreeland se remarcă prin ingrediente sofisticate şi asocieri îndrăzneţe

„Sunt mereu uimit de forța pe care spiritul bunicii mele o avea în a-i îmboldi pe oameni către fapte mari”, a declarat Alexander Vreeland, artist cu o viziune cuprinzătoare, dar și manager cu vastă experiență în industria de lux. Alexander Vreeland a lucrat mai întâi pentru Ralph Lauren și Giorgio Armani, iar din 2009 a devenit președinte al Diana Vreeland Estate, companie ce a readus în conștiința publică renumele și realizările celebrei sale bunici, prin cărți, filme, expoziții, dar și prin parfumuri. „Parfumurile noastre nu se adresează decât acelui segment de clienți aflat în căutarea rafinamentului autentic și adevaratei nișe în parfumeria de artă. Parfumieri celebri precum Carlos Benaim, Pascal Gaurin, Yves Cassar, Celine Barrel au reușit să imprime liniei de parfumuri Diana Vreeland caracterul deosebit de puternic al bunicii mele, într-un cadru modern și sofisticat”, spune el.

Alexander Vreeland şi Cristina Balan la lansarea parfumurilor Diana Vreeland, la Elysée

Fiecare parfum din colecție combină cele mai scumpe și mai nobile ingrediente, dar și cea mai înaltă măiestrie, formând o gamă ce evocă deopotrivă delicatețe și forță. Numele fiecărui parfum a fost creat pe baza citatelor Dianei Vreeland, purtând astfel în el o întreagă poveste care sporește și mai mult misterul, eleganța și noblețea unor creații olfactive cu adevărat unice.

Devastatingly Chic, Smashingly Brilliant, Simply Divine, Full Gallop, Wildly Attractive, Vivaciously Bold, Outrageously Vibrant, Perfectly Marvelous, Extravagance Russe, Absolutely Vital, Staggeringly Beautiful sunt parfumurile-poveste ale casei Diana Vreeland care pot fi găsite acum și în România, exclusiv la Elysée.

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here