Din iubire pentru design, se nasc dispozitive care nu pot trece neobservate

0
Huawei P40 Pro

Să recunoaștem: e foarte important ca obiectele de care ne înconjurăm să fie folositoare, însă, pe lângă partea pragmatică, mai e ceva care ne bucură nespus. Acel ceva e frumosul. Când un obiect e și util, dar are și un design remarcabil, atunci intervine magia.

De data asta, o să vorbim despre îmbinarea acestor atribute într-un smartphone: Huawei P40 Pro. Obiectul pe care îl folosim, probabil, cea mai mare parte din zi și cu care ne identificăm este telefonul. Atunci când smartphone-ul ales dispune de tehnologii remarcabile, de camere foto performante și de o baterie puternică, așa cum este cazul și acestui dispozitiv HUAWEI, ești deja pe jumătate câștigată. Sigur ai citit deja despre toate aceste beneficii. Și sunt convinsă că l-ai și admirat, pentru că Huawei P40 Pro stabilește noi repere estetice în categoria smartphone-urilor. E rafinat, așa cum sunt și cei care îl folosesc.

Apa a fost sursa de inspirație care a stat la baza design-ului pentru proiectarea telefonului. Îmbinând tehnologia de ultimă generație cu o estetică atractivă, Huawei P40 Pro oferă un punct de echilibru perfect în mijlocul tendințelor în continuă schimbare.

Nuanțele telefonului n-au fost nici ele alese întâmplător. Silver Frost, Ice White și Black, cele trei nuanțe disponibile local, întruchipează forța apei în mișcare, iar această senzație este amplificată de ecranul inovator curbat pe patru laturi, care „curge” pe fiecare parte a șasiului. Culorile au o calitate atemporală, un atu important într-o perioadă de continuă schimbare, pentru că promit faptul că vor rămâne actuale, chiar dacă tendințele se schimbă.

Variantele de culoare sunt minimaliste și, în același timp, încântătoare pentru privire. Luminile și umbrele care se oglindesc pe suprafața telefoanelor amintesc de aisberguri și ghețari, de mare, și de cristalele de gheață din timpul iernii. Fiecare culoare transmite o stare de spirit și o atitudine diferită, precum și un nivel diferit de spațiu și temperatură, memorabil și discret.

Huawei P40 Pro

Acum că v-am introdus în lumea nuanțelor inspirate din natură, să vedem care dintre ele vă transmite cea mai mare emoție.

Silver Frost: Inginerii HUAWEI au suprapus sticla înghețată pe o peliculă texturată de grosimea unui nanometru. Procesul face ca lumina să se reflecte și să se refracte pe suprafață, făcând să pară că suprafața se schimbă constant între 2D și 3D.

Ice White: Această variantă evocă imagini cu aisberguri și ghețari care plutesc și strălucesc în lumina soarelui. Un spate din sticlă conferă o mai mare claritate și profunzime culorii White Ice și este întărit de un înveliș optic cu două straturi care aduce texturii lucioase o iluminare dinamică. Întregul capac al bateriei este completat de o structură de rețele reflectorizante la scară micro și nano, care oglindește puritatea nuanțelor de alb.

Black: Învelișul inovator este utilizat pentru a crea un finisaj lucios pe fundalul întunecat. Negrul pur este impregnat cu o textură de sticlă 3D, creând un aspect și o senzație care amintesc de ceramica de calitate.

Huawei P40 Pro

Detalii armonioase

Urmărim un design vizual cu efecte de stratificare, la fel ca muzica și pictura care sunt pline de ritmuri. În interior și exterior, diferitele niveluri de detalii sunt aranjate corespunzător și armonios. Pe partea din spate, Huawei P40 Pro folosește aceeași formă, un dreptunghi cu colțuri rotunjite în dimensiuni diferite pentru a aranja toate elementele, incluzând întregul spate, camera și obiectivul. Împreună, formează un raport perfect, la fel ca spirala de aur a lui Fibonacci. În cadrul camerei, mai multe obiective sunt separate de camera principală ca element principal. Aspectul de ansamblu este viu, armonios și ritmic, ca norii plutitori și apa care curge.

Design remarcabil și tehnologie de ultimă oră

Vârfurile de gamă Huawei P40 Series ilustrează modul în care design-ul și funcționalitatea se pot îmbina armonios. Întreaga serie adoptă o filosofie „All in one” pentru sistemul de camere, cu obiectivele, senzorii și blițul adunate într-o singură unitate. Obiectivele în sine sunt produse cu delicatețea pe care o putem asocia cu un ceas complex. Acestea sunt și cele mai mari din industrie, cu o textură compozită GDM (Glass Direct Molding) la scară micro și au fost reglate și testate în conformitate cu cele mai înalte standarde. Fiecare obiectiv este echipat cu o peliculă verde sau albastră, pentru performanțe optice de primă clasă.

Curbele telefonului îi oferă o ergonomie catifelată, aducând bucuria de a fi ținut în palmă, iar experiența este accentuată de gesturi full-screen pentru o interacțiune liberă și remarcabilă.

Colțurile rotunjite ale Huawei P40 Pro au fost concepute pentru a oferi tranziții fluide între margini, părțile laterale și colțuri, creând o experiență de vizionare cu adevărat captivantă, fără compromisuri în zona ecranului. A fost implementată o tehnologie de ultimă oră de încapsulare a afișajului, care îmbină perfect sticla și metalul, astfel încât nu se poată simți unde se termină ecranul și unde începe carcasa posterioară. Această abordare a dus la realizarea unor rame ultra-înguste, oferind în același timp o protecție mai mare pentru ecran.

Huawei P40 Pro simbolizează eleganță, emană un sentiment de discreție și este confortabil de ținut în mână. Este un tovarăș personalizat și exclusiv, de care există mari șanse să te îndrăgostești chiar de la prima vedere.

 

 

 

Foto: Alex Gâlmeanu

Styling: Ovidiu Buta

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here