Dior il alege pe Raf Simons

0
82

Raf Simons a fost numit noul director artistic la Dior. Casa a ramas fara un ghidaj creativ de un an de zile, de la despartirea de John Galliano. Desi au fost zvonuri despre diverse negocieri cu alti designeri, Dior a preferat sa astepte pana l-a gasit pe designerul cel mai potrivit cu spiritul casei.

Dior 1947-1957

Ultimele colectii ale lui Raf Simons la Jil Sander au avut o delicatete si un joc de volum ce aminteau de couture, prin noi siluete New Look, lungimi peste genunchi si accentuarea taliei. El insusi le-a numit trilogia couture, datorita inspiratiei din acea epoca. Raf Simons a spus, conform site-ului Dior, ca se simte foarte inspirat de perioada 1947-1957, o perioada de glorie pentru Dior.

Jil Sander primavara-vara 2012 si toamna-iarna 2012/2013

Acum, cand Raf a semnat cu Dior, liniile simple si arhitecturale ale designerului begian se vor intalni cu finetea siluetelor couture ale casei franceze de traditie. Simtim ca ne asteapta lucruri extraordinare incepand cu prezentarile couture din iulie, cand vom vedea prima colectie creata de Raf Simons pentru Dior.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here