Diversele personalitati Lanvin

0

Alber Elbaz, care sarbatoreste 10 ani la Lanvin, abordeaza moda si viata cu o doza de umor si realism. Dupa ce le-a facut pe Raquel Zimmermann si Karen Elson sa danseze sincron toamna trecuta si si-a pictat o mustata pentru interviul pe care-l puteti citi in numarul actual al  Harper’s BAZAAR Romania, el demonstreaza ca designul sau este comod si potrivit pentru orice silueta, desi eleganta si sofisticarea colectiilor ar putea sugera contrariul. Noua lui ghidusie? Distribuirea unor oameni de rand, in locul modelelor, in cea mai recenta campanie publicitara.

O chelnerita, un palarier, o imigranta si o fosta dansatoare a clubului Apollo se numara printre cei fotografiati de Steven Meisel pentru campania de toamna. Varsta nu a contat (oamenii selectati au intre 18 si 82 de ani), insa o personalitate care sa transpara si prin hainele Lanvin a fost obligatorie, dupa cum puteti vedea mai jos.

Jacquie “Tajah” Murdock, fosta dansatoare Apollo, acum in varsta de 82 de ani, si-a vazut visul din tinerete implinit cu aceasta ocazie. Compleul verde cu peplum pe care l-a purtat pentru campanie ii aminteste de un costumas alb, cu coada apretata, pe care-l indragea cand avea 13 ani, dupa cum declara intr-un interviu pentru Fashionista. In tinerete visa sa fie model si sa ajunga la Paris, dar atunci nu existau atatea oportunitati pentru modelele de culoare, asa ca s-a orientat spre dans. Si-a pastrat pasiunea pentru haine si un stil aparte, care a fost remarcat si de Ari Seth Cohen pe blogul Advanced Style. Cariera in moda a lui Jacquie va continua cu viitorul documentar al lui Ari si, cine stie, poate cu o invitatie la Paris din partea lui Alber.

(foto: Fashionologie)

Va place noua campanie Lanvin?

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here