Double Dutch pentru Tabitha Simmons

0

Tabitha Simmons ne incanta cu filmul de prezentare a ultimei colectii de espadrile, amintindu-ne de copilarie si de sarit coarda.

Espadrilele in dungi, bestseller-ul brandului, sunt concepute in spiritul Rivierei Franceze, unde intalnesti natural stilul relaxat cu acel je ne sais quoi. Dupa cum zice Simmons ’Espadrilele sunt chic si usoare pentru vara, inul de matase in dungi cricket va inveseli orice tinuta.’Cei mai usori si comozi pantofi de vara, stilul Dolly sunt pusi la o incercare energizanta, printr-un dans de sarit coarda la dublu. Cele doua fete care se invart si sar, atat de abil prin corzile rapide, sunt campioanele americane la Double Dutch.

Succesul Tabithei Simmons s-a accelerat o data cu premiul pentru Emerging Accessory Designer primit in 2011 la British Fashion Awards. Iar sotul ei, fotograful de moda Craig McDean o ajuta sa-si prezinte viziunea in filme ingenioase, ce ne mentin interesul. Impreuna cu Pascal Dangin, de la The Box Studio, au reinviat nostalgia anilor ’80 cu espadrile de pe riviera franceza, pe un fundal de  clasica si tehno. ‘Am vrut sa prinda viata pantofii mei, asa ca m-am gandit ca un suflu de New York s-ar potrivi cel mai bine’, spune Tabitha despre mixul final.

[vimeo 59094872 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here