Ediția BAZAAR de decembrie: Femei extraordinare din modă, beauty și arte

0
Manon Leloup, în Louis Vuitton, fotografiată de Michele Yong

Noua ediție Harper’s BAZAAR, de decembrie, pune în lumină femeile care ne-au inspirat în 2019 prin felul în care și-au dezvoltat carierele și prin impactul avut asupra celorlalți. Vedeți câteva pagini din revistă și citiți editorialul lui Andrei Iovu.

Cele două variante de copertă ale ediției Harper’s BAZAAR România decembrie 2019
She’s Got the Look. Realizat de Andrei Iovu și Lil Bulgac. Fotografii de Michele Yong
Power 2019: Catrinel Marlon, fotografiată de Oltin Dogaru. Interviu de Iulia Blaga

 

Power 2019: Anastasia Soare, fotografiată de Oltin Dogaru. Interviu de Ioana Chira

„La final de an, suntem mândri să aducem un omagiu femeilor remarcabile din lumea modei, filmului, muzicii, teatrului, dansului și din social media, celor care au triumfat de-a lungul ultimelor luni în domeniile în care activează. Unele dintre ele or să vă fie familiare, altele, probabil, nu, însă toate vă vor captiva cu poveștile și experiențele care le-au modelat carierele.

Folosind curajul convingerilor lor în realizarea fiecărui proiect în care sunt implicate, aceste stele strălucitoare întruchipează spiritul de pionierat care a caracterizat întotdeauna paginile acestei reviste. Femei care manifestă independență, spirit antreprenorial și curaj, femei cărora nu le este teamă să-și exprime prin artă mânia și nedreptatea pe care le resimt, dar care răspândesc speranță, și care, prin exemplul lor, ne oferă tuturor o hartă și o busolă pentru un viitor mai bun. Femei care demonstrează că ceea ce este considerat doar o suprafață frumoasă poate avea adâncimi nebănuite. Dar mai presus de orice, femei care emană firesc, discreție și lipsă de vanitate inutilă – acea boală generalizată care încurajează impostura și care face mulți dintre actorii de pe diversele scene locale să fie străini de simțul ridicolului și umor.

Suntem fericiți că avem oportunitatea de a le celebra reușitele și a le putea pune la dispoziție o platformă prin care să-și livreze mesajul și a deveni, astfel, exemple de succes și repere pentru noi toți.

Sperăm ca steaua lor să strălucească tot mai mult, la fel cum ne dorim ca perioada următoare să vă fie plină de lumină și inspirație.

Sărbători fericite!”

Andrei Iovu, redactor-șef

Power 2019: Vava Ștefănescu, fotografiată de Oltin Dogaru. Interviu de Ioana Chira
Power 2019: Ioana Ciolacu, fotografiată de Oltin Dogaru. Interviu de Ioana Chira
BAZAAR Art: Francoise Gilot
Special Cadouri. Fotografii de Robert Petreanu. Realizat de Veronica Nojac, Ioana Vasile și Alexandra Groza

Ediția Harper’s BAZAAR România decembrie 2019, acum la centrele de presă!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here