Ediția BAZAAR de decembrie vine cu două coperte de colecție

0

Alegeți coperta preferată (sau cumpărați-le pe amândouă pentru colecția personală de reviste) și descoperiți noile ținute de party, secretele gazdelor fashionable, un ghid de cadouri pentru toate vârstele, plus detalii fascinante din lumea lui Michelle Obama, Helen Mirren și Jonathan Franzen. Sezonul festiv începe cu ediția BAZAAR de decembrie!

Harper’s BAZAAR România decembrie 2018

Evening Standard. Fotografii de Anna Daki. Realizat de Andrei Iovu și Lil Bulgac. Model: Evgenia Fedoseeva

Special Cadouri. Realizat de Veronica Nojac, Diana Mărășoiu și Anda Brîndușă. Fotografii de Robert Petreanu

Play It Cool! Fotografii de Anna Daki. Model: Gina Romina. Makeup & hairstyling: Sina Velke

Arta petrecerilor festive. Realizat de Anda Brîndușă. Ilustrații de Agnes Keszeg

„Celebrarea este punctul de pornire al oricărui demers Harper’s BAZAAR. Atunci când intervievăm femeile pe care le admirăm, când reușim să oferim imagini cu moda pe care o iubim, să obținem un subiect în exclusivitate sau să recomandăm literatura care ne inspiră. Celebrarea oricărei forme de evadare, deplasarea către zone și situații unde există promisiunea exoticului. Însă evadarea poate lua mai multe forme. Lista poate continua la nesfârșit cu cele mai haute restaurante din oraș, vernisajele, spectacolele și festivalurile din calendarul cultural, petrecerile must-attend, cele mai exquisite opțiuni de vacanță. Toate acele lucruri care trebuie bifate, Instagram-ate și după care alergăm de-a lungul întregului an în căutarea a ceea ce este nou și hot. Cu atât mai mult în decembrie, atunci când se atinge apogeul cursei de înarmare cu experiențe înzestrate cu tot felul de superlative. Ne dorim ca la finalul anului să celebrăm varianta noastră upgraded, persoana care credem că am devenit sau care ne dorim să fim.

Moda, de asemenea, poate fi un mediu ideal pentru episoade escapiste – de la plăcerea de a aluneca într-o rochie neagră de mătase pentru un bal tradițional, la luxul de a nu-ți păsa de dress code și de a te juca cu hainele exact cum îți dictează personalitatea. Pentru toate cele de mai sus, ediția de față oferă promisiunea unor alternative excepționale. Fie că vorbim de cele mai stylish ținute de cocktail, de bijuteriile ultraprețioase care vor înnobila orice apariție, de cadourilor inspirate care livrează instant sentimentul de răsfăț, de autori ca Jonathan Franzen, ale cărui cărți devin panaceu pentru diverse afecțiuni ale sufletului și o formă de drog la care ne întoarcem permanent, sau de femei precum Michelle Obama care, în dialog cu Oprah Winfrey, ne permite, în exclusivitate, să aruncăm o privire în universul intim dezvăluit de Becoming, volumul său de memorii lansat recent.

Veți citi în această ediție despre gazde excepționale care, la ceas de sărbătoare, le deschid invitaților ușa către tot ceea ce educația și experiența de viață le-au învățat că reprezintă mixul perfect de ingrediente ce vor transforma o petrecere acasă într-un moment cu adevărat memorabil – muzica perfectă, meniul asortat ocaziei, florile, decorul, arta conversației, vinul ideal. De asemenea, dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri, înseamnă că ați ales deja, atunci când ați cumpărat revista, una dintre cele două coperte ale ediției, cu frumoasa Evgenia Fedoseeva. Nouă ne-a fost imposibil să rămânem cu una singură.

Ne dorim că la sfârșitul de an să vă bucurați de un moment de calm în timp ce parcurgeți aceste pagini, să vă simțiți inspirate, și mai sperăm ca turbulențele pe care le parcurgem în ultima perioadă, dublate de furia și ostilitatea ce par omniprezente, să nu ajungă să definească cine suntem. E OK ca lucrurile să fie uneori nițel stâmbe, imperfecte, să nu fie acoperite cu suprafețe orbitoare și jocuri de oglinzi, ci să poarte urma unei personalități care devine, care își caută mereu echilibrul, nu a celei care se conduce numai după certitudini și rețetele altora.

Lectură plăcută!”

Andrei Iovu, redactor-șef

Michelle Obama intervievată de Oprah Winfrey. Fotografie de Miller Mobley

From Jonathan Franzen. Interviu realizat de Raisa Beicu

BAZAAR Art: Cadre de referință. Fotografii de Philip Sinden

Ediția Harper’s BAZAAR România decembrie 2018, acum la centrele de presă!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here