Ediția BAZAAR de mai: Yes to Summer

0
Ediția BAZAAR de mai: Yes to Summer

Cu gândul deja la vară, BAZAAR a pregătit lista tratamentelor și produselor de beauty care chiar funcționează, pictoriale de modă și exemple de stil personal care să vă inspire în escapadele fashionable din lunile cu soare. Citiți editorialul lui Andrei Iovu și descoperiți câteva pagini din ediția de mai, ce include și secțiunea specială BAZAAR Brides.

Cele două coperte ale ediției Harper’s BAZAAR România mai 2019

Beyond the Pines. Fotografii de Anna Daki. Realizat de Andrei Iovu și Lil Bulgac

Ageless Style: Ines de Fressange. Interviu realizat de Ioana Nicolescu

Beauty Hot 100. Realizat de Ioana Vasile

„În timp ce scriu aceste rânduri, peste București cade o ploaie măruntă și deasă, care pare să nu se  mai oprească niciodată, iar prognoza următoarelor zile descrie un decor cel puțin la fel mohorât. Pare un moment total nepotrivit pentru a sta jos, a trage aer în piept și a așterne, în Pages, gânduri despre o ediție dedicată pregătirii pentru vară și tuturor lucrurilor care ne transformă în versiuni ideale ale noastre.

Apropierea verii creează în fiecare dintre noi un uriaș sentiment de angoasă. Acum este momentul în care răscolim în sertarele nesiguranței de sine în căutarea unui lucru de care să ne îngrijorăm – corp netonifiat, păr casant, ten obosit și ridat sau, mai rău, suma tuturor acestor imperfecțiuni. Am înarmat sumarul revistei cu materiale-mamut despre produsele de beauty must-try – de la serumuri și creme la intervenții ușor invazive sau soluții hi-tech, toate promit soluții miraculoase – , cu pictoriale-fluviu și pagini cu recomandări de shopping în care desfacem trendurile acestui sezon în bucăți mici-mici, asemenea bicicletei lui Jacques Tati, pentru a le înțelege cât mai bine resorturile, am apelat la Inès de la Fressange în încercarea de a desăvârși un look à la parisienne, am făcut tot ce am putut într-un timp foarte scurt pentru a vă face tranziția spre vară mai ușoară.

Revistele de modă sunt ca un filtru pentru cultura unei epoci, niciodată doar despre haine și produse de beauty și totodată folosindu-se permanent de ele pentru a argumenta un punct de vedere. Ne dorim ca paginile care urmează să transforme angoasa legată de perfecțiune într-un sentiment de anticipare și bucurie. Să luați recomandările care urmează ca simple sfaturi de care puteți alege să țineți cont sau nu. Iar mai mult decât orice, am vrea să vă bucurați la acest început de vară de acea percepție asupra trecerii timpului care lungește zilele și le face leneșe, de o apropiere mai profundă de natură, de subtila eleganță a firescului și de profunzimea senzațiilor care se nasc din contactul cu acesta. De acea frumusețe care emană căldură, spirit și sănătate a minții și a corpului, cea care lasă destul spațiu și timp pentru mister.

Apropo de timp și spațiu, în timp ce făceam ultimele corecturi pe materialele care urmează să plece la tipografie, prima fotografie a unei găuri negre supermasive din Galaxia M87, aflată la aproape 50 de milioane ani lumină depărtare de noi, face înconjurul internetului. Deși respectiva gaură neagră are 100 de miliarde kilometri diametru și conține o masă echivalentă cu mai mulți sori, iar fotografia a fost realizată cu ajutorul a zeci de radiotelescoape răspândite peste tot în lume, în final imaginea pare că surprinde un simplu stop de spate al unei mașini – să zicem, Mazda – într-o noapte cețoasă. Nimic mai impresionant, nimic mai banal.

Un anotimp plin de inspirație!”

Andrei Iovu, redactor-șef

Portretul unei mirese. De Carine Roitfeld. Fotografii de Tina Tyrell

Wedding Belle. Fotografii de Iulian Nan. Realizat de Ina Borcea

BAZAAR Brides: Bellissimo. Text: Ioana Chira

Ediția Harper’s BAZAAR România mai 2019, acum la centrele de presă!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here