Editors Choices: 8 lucruri care îmi fac viața mai frumoasă în această perioadă

0

Recunosc că aceaste zile tensionate mă trec printr-un roller coaster de stări. Azi de exemplu este o zi însorită, perfectă pentru o evadare în natură și mă gândesc cu o oarecare melancolie la excursiile de anul trecut. Mereu mă ajutau sa mă deconectez, să îmi limpezesc mintea și îmi stimulau toate simțurile. 8 Hours Relaxing Nature Sounds este o alternativă în perioadele de angoasă și de dor.

Lăsând aceasta la o parte, voi face o mică listă cu o suită de lucruri care mă alină și îmi oferă un sentiment de coziness și daydreaming indoors.

1.

Un halat moale din catifea într-o culoare fondantă, pastel, cu alură retro, șaptezecistă. Poate ai norocul să găsești unul similar în dulapul mamei.

Halat Sleeping with Jacques, net-a-porter.com, 299 Euro

2.

Stând de atâtea zile în casă remarc nevoia de face câteva schimbări pe partea deco, fără prea mare efort sau cheltuieli. Așadar o pernă cu imprimeu grafic  este pe lista de dorințe.

Pernă Contour-Jean Cocteau, Roche Bobois, preț la cerere

3.

O perioadă propice pentru a comanda albumele artiștilor pe care îi admiri, în cazul meu fotografa Deborah Turbeville. Abia aștept să îl răsfoiesc și să mă refugiez în universul său melancolic și delicat.

Les Amoureuses Du Temps Passe: Photographs by Deborah Turbeville, amazon.com, 50, 86 Euro

4.

Dacă ai chef de o comedie simpatică cu acțiunea plasată în New York-ul anilor 70, An Unmarried Woman cu Jill Claburgh și Alan Bates poate fi o variantă, fie că ești single sau nu. Din aceeași sferă a complicăciunilor interpersonale recomand și Hannah and Her Sisters a lui Woody Allen.

5.

Am senzația că nu am niciodată suficiente veioze în casă, iar lumina ambientală pe care o crează mă încântă foarte tare. O variantă cu formă sculpturală din marmură mi se pare o opțiune șic.

Veioză Victorie, Roche Bobois, preț la cerere

6.

Băile lungi cu sare epsom și ulei de baie sunt mai mult decât un răsfăț, mă detensioneză și îmi aduc o stare de calm, de bine. Ador să-mi alint simțurile cu arome de vetiver, neroli sau ylang ylang.

Ulei de baie Susanne Kaufmann, miobio.ro, 100ml, 110 Lei

7.

După baie, un ulei de corp cu cardamom, cedar și patchouli oferă acea doză de hidratare necesară pielii mele uscate. În ultimii ani am făcut o selecție drastică în rândul cosmeticelor pe care le folosesc și am grijă să aleg doar variante cu ingrediente organice.

Ulei de corp Touch, Atinge Organic, 100ml, 90 Lei

8.

Scoate la lumină lenjeria preferată pe care poate ai ținut-o mereu în cutii în garderobă
și poart-o cu nonșalanță prin casă fără a avea un motiv anume.

Sutien, 90 Lei  și Slip, 70 Lei, ambele Nalu Underwear

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor, Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here