Erdem x H&M: invitati si show de moda in cinstea noii colaborari

0

Aseara a avut loc petrecerea de lansare a noii colectii ERDEM x H&M, iar printre invitatii prezenti la eveniment s-au aflat si numeroase vedete.

vedete Erdem x H&M

Kate Bosworth, Kirsten Dunst, Zendaya Coleman, Selma Blair, Kate Mara, Rashida Jones, Jaime King si Alexa Chung au fost doar cateva dintre numele mari venite in clubul Ebell unde s-a desfasurat atat petrecerea, cat si prezentarea noii colectii. Cladirea istorica a clubului a fost impanzita pentru aceasta ocazie cu o multitudine de plante, dand impresia ca o bucata din Marea Britanie a fost transportata pe bulevardul Wilshire pentru a celebra acest moment.

Romantismul colectiei si emotia narativa au fost evidentiate de spatiul ales, accentuand frumusetea imprimeurilor florale devenita semnatura Erdem. Prezentarea de moda a marcat si debutul lui Erdem in materie de piese vestimentare destinate barbatilor, iar modele precum Malgosia Bela, Alek Wek si Guinevere Van Seenus au prezentat colectia Erdem x H&M unui public format din celebritati, influenceri si jurnalisti de moda din intreaga lume.

„A fost foarte emotionant sa vad cum colectia prinde viata in Los Angeles. Colaborarea cu H&M a fost una memorabila si sunt extrem de incantat ca aceste creatii vor ajunge la iubitorii de moda din intreaga lume”, a declarat Erdem dupa incheierea show-ului.

Cititi si: “ERDEM este noul brand ales pentru colaborarea anuala cu H&M”!

Foto: prin amabilitatea H&M, Guliver/ Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here