Escapism fabulos cu Harper’s BAZAAR

1

Cu editia mai-iunie 2012, va invitam intr-o calatorie presarata cu incitante escale in destinatii fashionable. Prima oprire este la Paris, unde echipa Harper’s BAZAAR Romania a realizat un pictorial cu modelul international Samantha Gradoville, fotografiata de Sylvie Malfray in peisajul sic si romantic din Montmartre. Cel de-al doilea pictorial made in Romania o are ca protagonista pe Diana Moldovan, fotografiata de Alex Galmeanu in tinute cu alura de globetrotter, ce dau tonul acestei editii speciale Escape.

Paginile de moda va prezinta selectii inspirate pentru evadarile acestei veri. In plus, veti afla ce se afla in bagajele unor calatoare cu stil – Camille Miceli, directorul de creatie al liniei Dior de accesorii, designerul Lena Criveanu si modelul Andreea Diaconu -, in timp ce Bradut Florescu dezvaluie intr-un eseu spumos o noua perspectiva asupra nenumaratelor ratiuni de a calatori. La randul lor, paginile de beauty includ un itinerar in cheie wellness, prin unele dintre cele mai exclusiviste SPA-uri din lume.

Calatoria continua in Berlinul hedonist, cu a sa efervescenta inspirata de era Weimar, si cu o incursiune in atelierul designerului Andreea Badala, care s-a jucat cu elementul suprem al seductiei pentru a crea noua colectie Murmur. In aceeasi editie, artistul chinez Liu Bolin reinterpreteaza temele emblematice ale unora dintre cei mai celebri designeri, iar Marina Abramovic vorbeste despre sursele sale de inspiratie, de-a lungul unei vizite fascinante prin noua ei casa din Manhattan. Aveti, de asemenea, ocazia de a intra in casele unor gazde legendare, pentru a va inspira in organizarea urmatoarelor serate memorabile si de a va delecta cu un interviu amplu cu Judi Dench.

Incepand cu aceasta editie, lansam o rubrica ce omagiaza personalitatile marcante din istoria BAZAAR. Primul capitol ii este dedicat Elsei Schiaparelli, un fashion icon absolut.

Suplimentul Junior, numai impreuna cu Harper’s BAZAAR mai-iunie

E momentul pentru un nou ghid de buna purtare dedicat copiilor la moda. Din cuprins: un dosar de stil complet pentru cei mici si o trecere in revista a celor mai interesante evenimente ale sezonului, de la expozitii si carti pana la sugestii inteligente de petrecere a timpului liber. Joaca de-a designerii este tema pictorialului principal, in care juniorii intra in pielea unora dintre cei mai indragiti designeri ai momentului. Cititi un material despre povestile secolului al XXI-lea si despre nostalgia basmelor reper si urmati itinerarul BAZAAR Junior in destinatiile de vacanta perfecte pentru escapade in familie.

Editia Harper’s BAZAAR Romania mai-iunie 2012 poate fi achizitionata din 28 aprilie de la toate punctele de difuzare a presei.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here