ESSENTIAL PERFUMERY – Noua parfumerie din inima orașului

0

Pentru toți cei care vor să iasă din anonimat și care mizează pe originalitate avem o veste excelentă: ESSENTIAL PERFUMERY vă așteaptă la Athenee Palace Hilton, într-un cadru elegant, autentic și rafinat.

Cea mai nouă parfumerie de nișă din București surprinde prin varietatea parfumurilor de lux prezentate în premieră în România. Iubitorii de esențe rare vor fi cuceriți atât din punct de vedere olfactiv, cât și vizual, încă din primele momente petrecute la ESSENTIAL PERFUMERY.

Mai mult decât simple parfumuri, aici vă vor întâmpina adevărate bijuterii, capodopere născute din pasiune și creativitate, tocmai pentru a oferi o semnătură unică de stil și personalitate celui care le poartă.

La ESSENTIAL PERFUMERY, cea mai nouă parfumerie de nișă din București, în premieră în România, vă întâmpină MORESQUE, o fuziune a artei, a istoriei și a tradiției Orientului Mijlociu cu flerul occidental; BLEND OUD, inspirat dintr-o moștenire îndepărtată, provenită de la parfumierii arabi, care, cu precizie, răbdare și gesturi nobile, combinau cele mai deosebite ingrediente naturale, dând naștere astfel celei mai rafinate și fascinante culturi olfactive; Jacques Zolty cu a sa colecție inchinată naturii și perfecțiunii ei, dar și HOUSE OF OUD – produse unice care ating simțurile inimii și îi luminează pe cei care le poartă.
Așadar, pentru o experiență unică și surprinzătoare, ESSENTIAL PERFUMERY vă invită la Galeriile Athenee Palace Hilton, Magazin MARDIKIAN. Să lăsăm aromele să-și spună povestea!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here