Evadare in lumea mea virtuala: Noemi Meilman

0

De cand am accesat Instagram (in toamna lui 2012), acesta a devenit a treia mea sursa de inspiratie vizuala (dupa galerii de arta si reviste).

Nu e usor sa fac un top al conturilor preferate, dar voi scrie aici o lista scurta a descoperirilor facute de la inceputul anului.

Food: @thegourmand, o revista britanica de food & cultura, cu retete, interviuri si pictoriale, toate prezentate in editii de colectie, atemporale. Aici este si site-ul lor: https://thegourmand.co.uk. A se vizita cu o farfurioara de fondante roz la indemana.

Graphic Design: @cristina.caramida. Pentru iubitorii de cactusi si palmieri si motive jungle & mexicanul @paulfuentes_design, pentru creatiile sale colorate si amuzante.

Art of this Century: @subfoldr, pentru o colectie impresionanta de lucrari de arta contemporana, fotografie si design grafic, cu citarea surselor. Imi place in mod deosebit acest cont deoarece el va poarta mai departe prin zeci de conturi, precum o adevarata baie de inspiratie ludica. https://www.instagram.com/subfoldr/?hl=en

Photography: @andreaandreiphotography, o tanara artista vizuala din Romania care traieste momentan la Londra. La categoria fotografii de nunta as nominaliza duo-ul de fotografe @alexacatana si @alinazainea care au creat contul @picturethisro

Styling: @park_wien, contul de Instagram al primului concept store din Austria. Pentru mine, contul lor este un exemplu de “PR vizual”; @sophiefontanel, scriitoare, critic de moda pentru publicatia franceza L’Obs si fost redactor la Cosmopolitan. Urmaresc deasemenea si contul lui @jandevilleneuve, modelul in varsta de 72 de ani, cu o vasta experienta culturala.

Travel: @travelmood.ro, contul de Instagram al platformei https://www.travelmood.ro, lansata in aceasta primavera, care a ales sa grupeze experientele de voiaj in 7 categorii, in functie de mood: romantic, aventuros, de explorare, evadare cu prietenii sau cu familia si pe restul va las sa le descoperiti voi. Aici intru sa ma inspir, mai ales pentru experientele inedite, cum ar fi un mic dejun la Vatican si vizitarea muzeului dimineata devreme, inainte ca muzeul sa isi deschida portile pentru publicul larg. Tot aici intru pentru recomandari despre vintage de calitate in cartiere frecventate de localnicii parizieni, londonezi sau olandezi.

Tendinte: @rexindustries, @th.pinklemonade, @jetmour, @visual_therapy, @stellaremagazine sunt cateva dintre conturile care nu-mi lipsesc din feed.

Tricouri militante: @fckdnld, un cont de Instagram de unde va puteti comanda tricouri, sepci si hanorace“political revenge”.

Vintage: @babalunastore, un cont nou pentru primul studio de vintage din Romania, lansat de designerul Irina Marinescu in toamna lui 2008. Am mai descoperit si @vestiaireco, contul de Instagram al celor de la Vestiaire Collective, https://www.vestiairecollective.com, cu piese atent selectate. Google Fanny Moizant, fondatoarea site-ului, am gasit cateva articole cu sfaturi de shopping vintage date de aceasta.

Crina Semciuc X Babaluna „I could tell you all about the way I feel when listening to Gino Paoli or what is it that I am wearing while I’m walking in my dreams…about the seagulls crying above the sea, about the way the air smells and the way I feel the water sliding under my soles…” * Crina wears a Vintage TrenchCoat // BeautifulPiece in Perfect Condition -> ReadyToBeShipped // Large Size – Can fit a small size as oversized Photo : Andrei Runcanu Styling: Irina Marinescu for Babaluna • You can place your orders by private messages • Please note that all of our selected items are vintage and that they are carefully selected, but they may have minor imperfections that make them so special. All pieces will be taken care of, before shipped to you and you will always be informed upon all imperfections.+ for all orders and inquiries, please send us a private message 
door to door delivery all over the country // free shipping on all orders over #filmsnotdead

O postare distribuită de babaluna (@babalunastore) pe

Poezie vizuala: @mareadragoste, contul Oanei Daniela Tudoran,

Enjoy calatoria vizuala! Revin.

Cititi si: “Despre popularitate pe Instagram la Saptamanile Modei”!

Foto: arhiva personala

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here