(P) Evenimente de bifat în ultimele zile de vară

0
evenimente septembrie
IQOS World Revealed by Alex Chinneck

Când te gândești că poți deja să numeri pe degete zilele de vară rămase, te cuprinde puțin melancolia. Pentru noi, însă, finalul verii nu înseamnă altceva decât o trecere către o perioadă cu la fel de multe evenimente, de care te poți bucura la temperaturi mai mici.

Cu acest lucru în minte, ne-am permis să facem o selecție de activități culturale pe care nu ai cum să le ratezi în perioada următoare. Vestea bună? Toate se extind pe o perioadă mai mare de timp, prin urmare poți ajunge la toate fără să îți aglomerezi programul.

Nocturne, poezie, muzică și vin

Acum știm cum arată rețeta pentru o seară relaxantă. „Nocturnele de Poezie Contemporană” sunt o serie de evenimente marca ARCEN, care aduc publicului o selecție impresionantă de autori debutanți sau consacrați, într-un cadru cu totul aparte – pe terasa blocului Magheru One. Nocturnele de poezie au loc în fiecare vineri, de la ora 21, în perioada 12 iulie – 13 septembrie.

Cu bastonul prin București

Un alt eveniment organizat de ARCEN, cu susținerea Qreator by IQOS, pe care ți-l recomandăm în serile răcoroase este „Cu bastonul prin București”. Ai ocazia să afli istoria unui oraș ale cărui străzi le străbați zilnic, într-un tur ghidat în cel mai frumos cartier al Bucureștiului interbelic. Ediția a 10-a te poartă printre clădirile cuprinse între șos. Aviatorilor și Calea Dorobanților, în fiecare duminică din perioada 4 august – 8 septembrie, de la ora 18.

Unzip your Mind la Qreator

evenimente septembrie
IQOS World Revealed by Alex Chinneck

Pentru cei care vor să încheie vara cum se cuvine, la Qreator va avea loc în perioada 22 august – 18 septembrie o expoziție unică în România, semnată de renumitul artist britanic Alex Chinneck.

Evenimentul aduce în atenția publicului cea mai recentă colaborare dintre brandul IQOS și artist, într-o expoziție suprarealistă care îți provoacă imaginația și simțurile. Instalația documentează, de altfel, expoziția realizată de Chinneck în cadrul Milano Design Week, așadar ne putem aștepta la un spectacol vizual în stilul său caracteristic – surprinzător și grandios deopotrivă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here