Evenimentele lunii aprilie în București

0

Un nou centru spa a fost inaugurat în București, se anunță o nouă petrecere Nuit Sociale plus trei evenimente inedite care merită toata atenția dumneavoastră.

Testați facilitățile noului centru ANA Wellness & SPA at Crowne Plaza Bucharest

Colecția de tratamente și terapii ANA Wellness & SPA este de inspirație orientală și europeană și are o abordare holistică, aducând împreună virtuțiile vechilor arte vindecătoare și tehnologia prezentului. Noutățile în materie de wellness oferite de acest nou centru sunt legate de o combinație de exerciții fitness, proceduri de relaxare sau kinetoterapie, ce pot fi urmate în funcție de obiectivul fiecărei persoane – diminuarea stresului, detoxifiere, refacere posturală – sau pur și simplu pentru depășirea momentelor dificile din viața fiecăruia, ce pot genera dezechilibru emoțional, ajungând chiar până la sindromul de burnout, atât de prezent în zilele noastre.

O nouă petrecere Nuit Sociale, pe 20 aprilie, la Aria TNB

Sâmbătă, 20 aprilie 2019, începând cu orele 22:00, luați parte la un nou eveniment marca Nuit Sociale – intitulat sugestiv La Vie en Rose. Evenimentul va avea loc în spațiul Aria TNB, situat la ultimul etaj al Teatrului Național din București, la interior, oferind participanților o panoramă superbă a centrului capitalei.

Printre surprizele pregătite de organizatori se număra Răzvan Ivănescu, cel care a confirmat în pupitrul celor mai recente evenimente marca Nuit Sociale – Le Carnaval de Venise, dar și Appetit Social – Le Temps de L’Amour și La Folie Douce. Surprizele nu se vor opri aici, așa că participanții se vor bucura deopotrivă de activări pe măsură evenimentului, vor degusta în premieră o nouă variantă de cidru și vor petrece până în zori în compania celor mai cool oameni din oraș. Spațiul Aria TNB va fi inaugurat oficial în luna mai a acestui an, anunțându-se de pe acum drept cea mai așteptată deschidere.

Cum să vă organizați eficient casa, timpul și bugetul cu Diana Mihăilă

92% din participanții la un sondaj referitor la organizare au declarat că simt nevoia să-și pună mai bine în ordine spațiul și lucrurile, însă nu cunosc metode eficiente pentru a o face, în condițiile în care timpul este mereu o provocare. Diana Mihăilă, primul professional organizer din România și consultant acreditat în celebra metodă KonMari, vine în întâmpinarea acestor dileme la cel dintâi eveniment dedicat exclusiv acestui subiect. #MareaOrganizare are loc pe 6 aprilie, la Hotel Sheraton, din București.

#MareaOrganizare este primul eveniment-spectacol din România dedicat soluțiilor de organizare, ce integrează într-o manieră dinamică și interactivă concepte de personal, home and professional organizing. El este o completare firească a programului de punere în ordine a locuinței în decurs de o lună de zile, creat de Diana Mihăilă și își propune să ofere soluții reale, rapide și ușor de pus în practică la problemele ce consumă timpul unei familii și nu numai.

Sesiune de shopping sustenabil la Detox+Market

Între 5-7 aprilie 2019, la Palatul Telefoanelor, Detox+Market dă startul celei de-a paisprezecea ediții a singurului târg de lifestyle sustenabil din România, cu tema Detox+Market 14 – The Green Edition. Detox+Market este o destinație completă de shopping pentru un stil de viață sustenabil, ce are ca misiune să transforme etica și sustenabilitatea dintr-o tematică nișată într-o normă accesibilă oricui.

Ediția din această primăvară este gândită ca un imens concept store dedicat întregii familii, unde puteți găsi branduri sustenabile, gourmet bio, produse de îngrijire realizate din ingrediente organice, obiecte vestimentare realizate din materiale naturale, produse premium-luxury din garderoba personală a vedetelor, un corner special dedicat mamelor și bebelușilor, jucării eco-friendly și decorațiuni pentru casă realizate din materiale prietenoase cu natura.

Grădina cu Artiști se întoarce în două adrese din București

Edițiile lunii aprilie vor avea loc pe 13 – 14 aprilie în Parcul Kiseleff și pe 20 – 21 aprilie în Grădina Icoanei. În aprilie, luați-vă doza de verde, soare și aer curat, la cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban, anul acesta de două ori mai mare și mai creativ – Grădina cu Artiști. Primele ediții ale sezonului sunt Grădina de Primăvară din Parcul Kiseleff (13 – 14 aprilie) și Grădina de Primăvară din Grădina Icoanei (20 – 21 aprilie).

La Grădina cu Artiști veți descoperi designeri pricepuți care aduc haine, accesorii felurite, decorațiuni, jucării, turtă dulce delicioasă, cea mai bună înghețată din oraș și obiecte de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă. Aceștia nu sunt chemați doar ca să își expună comorile, dar și să învețe secretele manufacturării, așa că multe ateliere îi vor ține ocupați atât pe cei mari cât și pe cei mici.

Citiți și: “Agenda de august: cele mai interesante evenimente pe final de vară”!

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here