Experiențe inedite de dăruit în locul clasicelor cadouri

0

Pentru că din ce în ce mai mulți oameni apreciază o surpriză întinsă pe parcursul mai multor ore și a cărei amintire să persiste o bună bucată de timp, vă propunem astăzi câteva experiențe cu care-i puteți uimi pe cei apropiați.

Atelier privat olfactiv sau cum să vă creați propriul parfum

Esențele de parfum au existat încă din cele mai vechi timpuri, dar la ele aveau acces puțini dintre muritori. Din fericire, în prezent există o gamă extrem de variată de parfumuri, atât din punct de vedere al notelor, cât și al prețurilor. Cert este că oricine își poate permite un parfum și fiecare dintre noi are arome preferate. Unele persoane nu ies din casă neparfumate, ba chiar folosesc mereu același parfum, tocmai pentru că acesta îi definește și devine foarte personal.

Pentru adevărații pasionați de parfumuri, dar și pentru cei care doresc să experimenteze și să își găsească esența favorită, Complice.ro a creat o experiență înmiresmată, alături de Luviane, atelier de parfumuri si bijuterii.

Persoana care va primi acest cadou-experiență se va bucura să afle istoria și tainele “parfumului” într-un tur privat alături de specialiști parfumieri, va admira și va testa esențe cărora cu greu poți să le reziști, va participa la un atelier olfactiv în cadrul căruia își va crea propriul parfum din esențele favorite, parfum pe care îl va primi în dar. Pentru ca experiența olfactivă să fie completă, puteți adăuga cadoului un pandantiv elegant în care va purta și păstra esențele preferate! Prețul atelierului olfactiv este de 600 de lei.

Lecții de dans la Arthur Murray

Este cunoscut faptul că dansul aduce o mulțime de beneficii în viața noastră, atât asupra sănătății fizice, cât și emoționale. Dansul nu este un simplu cadou, este călătorie către o viață mai relaxată, plină de zâmbete și bună dispoziție, iar prin gift card-urile Arthur Murray sunt dăruite, de fapt, toate beneficiile dansului.

Design-ul gift card-urilor Arthur Murray este unul premium, elegant, specific conceptului și spațiului Arthur Murray. Gift card-urile sunt potrivite atât pentru cadouri personale, cât și pentru cele corporate, pentru colaboratori sau parteneri de afaceri. Sunt un cadou sofisticat, care oferă o întreagă călătorie unde puteți experimenta învățarea dansurilor de societate, socializare, relaxare și eliminarea stresului.

Sărbătorile Îndrăgostiților celebrate cu două noi oferte

Vă tentează ideea unui cadou romantic oferit de Crăciun pentru perioada corespunzătoare Zilei Îndrăgostiților sau Sărbătorii Dragobetelui? Centrul wellness din Sovata, Danubius Health Spa Resort, vine cu două astfel de oferte, una în valoare de 305 lei pe noapte și o alta de 265 de lei pe noapte. Ambele includ un pachet special în cameră cu șampanie și ciocolată, o cină romantică a la carte, mic dejun sub formă de bufet suedez, acces nelimitat la centrul Spa, o baie romantică la lumina lumânărilor într-o zonă special amenajată din spa și o baie wellness aromatică împreună cu partenerul/partenera sau o baie Cleopatra.

2 în 1: vacanță în Paris și bilet la Roland Garros

În 2019 Simona Halep își va apăra titlul cucerit la Roland Garros, iar dumneavoastră sau un prieten drag, care iubește tenisul o poate vedea live în această încercare. Pe eventuria.ro găsiți pachete de vacanță pentru Roland Garros și nu numai ce includ 2 nopți de cazare plus biletul de intrare pentru ziua aleasă de dumneavoastră. Prețul unui astfel de pachet pornește de la 369 de euro, iar el poate fi personalizat după bunul plac.

Citiți și: “10 cadouri potrivite pentru orice iubitoare de cafea”!

Foto: prin amabilitatea brandurilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here