Expo de moda – de la Londra direct la Galateca

0

Pana la finalul lunii martie, la galeria Galateca din Bucuresti, puteti vedea expozitia prin care sase designeri romani – Andreea Badala, Lucian Broscatean, Doina Levintza, Irina Schrotter, Dinu Bodiciu si Carla Szabo – au fost prezenti recent la Saptamana Modei de la Londra.

The Rest Is Tomorrow a facut parte din sectiunea International Fashion Showcase (dedicata proiectelor nationale organizate de institutele culturale straine din Londra) si a fost nominalizata la Emerging Talent Award 2013. Desi premiul a revenit, in cele din urma, Estoniei, proiectul romanesc a fost apreciat de  specialisti. „Impresionanta si atent gandita”, a spus Julian Roberts, profesor la Royal College of Art si membru al juriului, despre expozitie. „Conceptul de backstage al unei defilari pe podium a fost prezentat extrem de imaginativ, iar creatiile designerilor au fost curajoase, dramatice si originale, cu o executie impecabila si tipare inovatoare. L-am remarcat in special pe Lucian Broscatean, cu o colectie exceptionala.”

Scenografia expozitiei de la Galateca ii apartine arhitectului Attila Kim, care a semnat de-a lungul timpului numeroase expozitii din Romania si din afara tarii.

Galateca, prima galerie de arta aplicata din Bucuresti, este situata la parterul Bibliotecii Centrale Universitare Carol I.

Deschiderea expozitiei este dublata de lansarea celui mai nou gallery shop al Capitalei, NEOGALATECA, unde puteti gasi obiecte create special pentru acest proiect, design de produs si fashion autohton, dar si branduri internationale.

Vedeti mai jos imagini cu NEOGALATECA [click pe oricare dintre fotografii pentru a lansa galeria]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here