Fardurile colorate în colecțiile pentru toamna/iarna 2018/2019

0
Jour Ne toamna/iarna 2018/2019

Tendințele de frumusețe și cele de modă nu sunt întotdeauna sincronizate, dar în ultimii ani a devenit totmai vizibilă influența „minimalismului” în ambele industrii.

Culorile neutre și croielile austere stau la baza uniformelor noilor fashioniste, iar în același timp universul beauty a îmbrățișat look-urile naturale cu un ten ce lasă la vedere mici imperfecțiuni, sprâncenele mai puțin aranjate și părul cât mai puțin coafat.

Acest val pare a fi însă pe final în forma sa actuală. Logomania a revenit în modă, la fel și imprimeurile îndrăznețe, în timp ce nuanțele par să încerce să-și regăsească locul printre tendințe. Acestea din urmă au apărut sub forma fardurilor colorate, ce domină întregul machiaj. În colecțiile pentru primăvara/vara 2018 (Brock Collection, Hermès și Delpozo) au debutat ca smokey eyes în nuanțe de violet, indigo și galben, iar de curând Bella Hadid, Emily Ratajkowski, Rihanna, Hailee Steinfeld sau Margot Robbie au îmbrățișat această tendință pe covorul roșu.

Pentru toamna/iarna 2018/2019, dominația fardurilor colorate se manifestă în show-urile Area, Prada, Tibi, Jour Ne, Salvatore Ferragamo, sau Noon by Noor. Multe dintre machiajele cu farduri colorate prezente în aceste colecții sunt caracterizate de un mix neașteptat dintre look-ul natural, specific minimalismului, și un pigment plasat strategic. Rezultatul este surprinzător de original și artistic.

Citiți și: “Arsenalul de iarna: produse si trucuri esentiale de machiaj”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here