Fendi si Giuliana Teso, in exclusivitate la Mengotti

0

Mengotti a introdus, in exclusivitate in Romania, blanuri din colectiile de toamna-iarna Fendi si Giuliana Teso. Prezentarea a avut loc in atmosfera eleganta a palatului Cesianu- Racovita, in cadrul galeriei Artmark, aleasa pentru alaturarea dintre operele de arta expuse si cele prezentate pe podium.

Tehnologii de ultima ora si vechi tehnici artizanale sunt necesare pentru a crea blanuri care sa fie lejere, dar si sofisticate. Iar podiumurile din toamna aceasta au adus in centrul atentiei blanurile, expresia cea mai rafinata a luxului.

Inca de la debutul din 1984, Giuliana Teso si-a gandit colectiile astfel incat sa fie moderne si sofisticate, abordand deseori stilurile chic nomad, romantic sau urban. Orice detaliu e important pentru a ajunge la rezultate executate impecabil, de la tipul de blana ales pana la tehnicile menite sa-i usureze greutatea, iar Giuliana Teso e o maestra in echilibrarea acestor elemente.

La randul lor, blanurile Fendi sunt chintesenta luxului italian. Traditia lor a pornit cu artizani in 1925, iar succesul casei a devenit rasunator in anii ’60, gratie promovarii aduse de celebritatile americane care se aflau la filmari in Italia. Din anii ’70, polivalentul Karl Lagerfeld a devenit stilistul casei, lucrand in colaborare cu surorile Adele si Eduardo Fendi, iar nota de prospetime adusa de el a fost exact ce trebuia ca Fendi sa continue sa fie un brand prestigios.

Pentru a sarbatori evenimentul, la prezentarea Mengotti au asistat, printre altii, Camelia Sucu, Amalia Nastase, Ada Condeescu, Andreea Banica, Andreea Ibacka, Bianca Ionita, Carmen Negoita, Cori Gramescu, Dana si Stephane Maitec, Dana Sota, Doina Popoviciu, Irina Nicolae, Kinga Varga, Maria Marinescu, Lena Criveanu, Roxana Iliescu, Rucsandra Hurezeanu, Sonia Argint Ionescu si Veronica Pascu.

Magazinul Mengotti (Calea Victoriei 48-50) a fost inaugurat in martie 2008, fiind primul magazin exclusivist de modă din Bucuresti, cu marci precum Prada, Dolce&Gabanna, Giorgio Armani, Etro, Fendi si Moncler Gamme Rouge.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here