Flower Tote Bag de la Mulberry

0
112

Celebrele genti Mulberry s-au reinventat. Pentru colectia de primavara-vara 2013, directorul de creatie, Emma Hill, s-a inspirat din stilul luxuriant al gradinilor englezesti si a adaugat delicate detalii florale.  Astfel, modelelor de genti Cecily si Del Rey, devenite deja accesorii clasice, li s-a alaturat Flower Tote Bag. Toate au in comun detaliul floral de la nivelul cataramei, designul atragator si pielea de cea mai buna calitate.

In nuante de bej, ivoriu, fistic, piersica sau maro si negru clasic, gentile si plicurile Mulberry sunt accesorii perfecte pentru o tinuta sic.  De cand Alexa Chung a inceput sa le poarte, s-au bucurat de o popularitate crescuta, iar patru modele de genti ii poarta acum numele. Aceasta colaborare a dat tonul lansarii gentilor cu nume de celebritati – asa au aparut Mulberry Gisele (Gisele Bundchen) si Mulberry Del Rey (Lana Del Rey).

Desemnat Best British Luxury Brand in 2012 si brandul anului 2011 la British Fashion Awards, Mulberry este in momentul de fata preferat de vedete ca Sarah Jessica Parker, Olivia Palermo si Christina Hendricks.

(Foto: Mulberry)

Comercializate in magazine de lux din intreaga lume, gentile si bratarile din piele Mulberry sunt disponibile si in Romania, in magazinul Sport/Couture, situat la etajul 1 al  Baneasa Shopping City.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here