In focus: noile fonduri de ten

0
noile fonduri de ten

Fondul de ten este o arma cu doua taisuri: poate fi un aliat iredutabil al frumusetii dumneavoastra sau un inamic. Utilizat in mod corect si ales cu grija, el acopera micile imperfectiuni ale tenului, reda un aspect proaspat, protejeaza pielea de radicalii liberi si poate avea chiar efecte hidratante si de antiimbatranire.

Tineti cont de aceste reguli atunci cand alegeti si utilizati fondul de ten

  1. Culoarea care vi se potriveste cel mai bine este aceea care se confunda cu nuanta pielii dumneavoastra. Nu optati pentru nuante mai inchise sau mai deschise, intrucat diferenta se va observa la linia maxilarului sau a gatului

2. Testati fondul de ten pe linia maxilarului, si nu pe mana, pentru a stabili nuanta perfecta

3. Alegeti formula in functie de tipul de ten: texturile fluide se potrivesc pielii uscate si normale, iar cele sub forma de stick, mai onctuoase, sunt perfecte pentru pielea grasa, uleioasa.

4. Cereti un sample inainte de a cumpara produsul propriu-zis si testati fondul de ten pentru a observa cum se comporta pe pielea dumneavoastra de-a lungul zilei.

5. Aplicati produsul incepand cu partea centrala a fetei si continuati spre exterior, utilizand pensula plata, buretelul de machiaj sau buricul degetelor.6.

6. Obisnuiti sa evitati fondul de ten, considerand ca el incarca fata? Insistati cu produsul doar acolo unde simtiti nevoia de acoperire, nu neaparat pe intreaga fata.

Obtineti o piele luminoasa cu ajutorul urmatoarelor fonduri de ten:

Blend It Yourself, Clinique, 154 Lei

Born This Way, Too Faced, 185 Lei (Sephora)

Double Wear Nude, Estée Lauder, 202 Lei

Lingerie De Peau Aqua Nude, Guerlain, 243 Lei

Next To Nothing, M.A.C, 107 Lei

Cititi si: “Nuantele de rujuri pe care le vom purta in aceasta toamna”!

Foto: Guliver/Getty Images, prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here