FOREO LUNA mini 3, sport, influenceri și o întâlnire de gradul zero

0

Ce au în comun un beauty addict autentic, cu o sesiune de sport intensă și termenul de skintech? Cu siguranță noul FOREO LUNA Mini 3! Dispozitivul inteligent de curățarea tenului (după care se dau în vânt zeci de milioane de oameni la nivel global!) este nelipsit în gențile de sport ale influencerilor români, iar opt cei mai activi dintre aceștia și-au dorit să împărtășească și comunităților lor rutina lor de mers la sală, așa că le-au pregătit o surpriză de zile mari.

Skivo, MIMI, Maria Vigheciu, Diana Bulimar, Carmen Grebenișan, Irina Deaconescu, Laura Giurcanu, Sînziana Sooper și-au unit forțele și și-au dat întâlnire la sala de fitness, dar nu înainte de a lansa o o provocare printre urmăritorii lor de pe Instagram. Fetele au dezvăluit fanilor de-a lungul câtorva zile ce program preferă la sală, cum se antrenează, dar și ce ritual rapid de curățarea feței au după antrenament– mai ales în contextul agendelor sociale foarte încărcate din fiecare zi!

Astfel, influencerii de beauty le-au povestit și despre cel mai cool gadget de frumusețe al momentului – FOREO LUNA Mini 3, cu care își curăță în doar 30 de secunde tenul de impurități și de sebumul în exces după antrenamentul sportiv, care e compact și super simplu de purtat oriunde în geantă. Apoi, fetele-cochetele au anunțat un giveaway inedit: urmăritorii lor trebuiau să comenteze cu „What’s in your gym bag“ la o anumită postare din galeria foto, iar la final fiecare influencer și-a anunțat pe InstaStory câte un câștigător. Acesta din urmă a primit cadou o sesiune de training profesionistă alaturi de influencer la sala BEAT45, dar și un dispozitiv LUNA Mini 3.

Intâlnirea dintre cei opt influenceri și câștigătorii lor a inclus: socializare, snackuri sănătoase, o sesiune de 30 de minute de sport intens (cardio, box, izometrie, stretching) împreună cu doi antrenori și s-a încheiat cu veselie și o binemeritată porție de recuperare și răsfăț post-workout și, evident, o sesiune de curățare a feței. Asta pentru că orice pasionată de beauty și skincare știe că impuritățile acumulate pe ten după o porție de sport serioasă pot încărca porii și lăsa tenul cu un aspect tern. Însă fetele au descoperit împreună curățarea feței după antrenament cu funcția Glow-Boost cu care, cu un simplu click pe un buton, obții o curățare rapidă de 30 de secunde, care redă instant strălucirea tenului și lasa pielea catifelată și curată.

De ce este FOREO LUNA mini 3 un dispozitiv excelent pentru curățarea feței după antrenament?

Am testat și noi peria facială FOREO LUNA mini 3 și ne-a convins că este cel mai bun partener post antrenament. Este un dispozitiv blând cu tenul, mai ales că poți să alegi din aplicația FOREO For you intensitatea pulsațiilor potrivite tenului tău. Dacă ești grăbită după un antrenament, poți alege funcția Glow Boost care îți oferă 30 de secunde de curățare în profunzime a feței. Am ales să îl folosim cu o spumă de curățare blândă, dupa care am avut grijă la hidratarea pielii cu o cremă cu formulă ușoară. Efectele pe care le-am observat pe termen lung sunt: o piele luminoasă, mai puține puncte negre și coșuri cauzate de impuritățile care rămân pe ten și un machiaj care se așează mult mai ușor pe ten și arată proaspăt pentru mai mult timp.

FOREO LUNA mini 3 este disponibilă în magazinele Douglas, pe www.douglas.ro.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here