Noile formule de ingrijire: partea I

0
Noile formule pentru ingrijirea pielii 873

In mutitudinea de produse recent lansate, ce este esential de luat in seama? BAZAAR va ghideaza printre ingrediente-cheie, concentratii corecte si solutii inovatoare.

Cruciada anti-poluare

Despre impactul negativ al razelor UV asupra pielii s-a discutat intens in ultimele decenii, insa se pare ca poluarea din aer si efectul ei asupra tenului ii vor lua locul ca urmatorul subiect pe agenda medicilor dermatologi. Atmosfera poluata din orase contine substante chimice identice cu cele din fumul de tigara, sustin specialistii. Aceste particule sunt atat de minuscule, incat pot chiar penetra pielea, cauzand inflamatie si accelerand procesul de imbatranire. Cum pana in 2030 se prognozeaza ca 60% din populatia globului va locui in zone urbane, produsele anti-poluare vor deveni o parte esentiala a ritualului de ingrijire, la fel ca cele cu filtre UV. Pentru a minimiza efectele poluarii, incercati solutii precum masca Magnetight de la Dr. Brandt, cu o formula inovatoare, bazata pe praf de fier, ce este activata de particule magnetice – limiteaza efectele stresului si ale elementelor agresive de mediu prin eliminarea toxinelor si impuritatilor din piele si are o actiune de fermitate. Sau noua masca pe baza de matcha verde de la The Body Shop, pentru un efect profund de curatare.

Produse care minimizeaza efectele poluarii

 

Masca Magnetight, Dr. Brandt, 353 Lei (Sephora)

Masca Japanese Matcha Tea, The Body Shop, 115 lei

City Smart Prevage, Elizabeth Arden, 296 Lei (Sephora, Kendra)

Efect de blur

Obsesia pentru o piele luminoasa si fara imperfectiuni, precum sub efectul filtrelor de Instagram, poate fi acum satisfacuta cu noile produse ce mizeaza exact pe acest rezultat. Pentru zilele in care fondul de ten pare prea mult, dar pielea fara nici un retus e parca prea putin, optati pentru oricare dintre cremele cu efect de blur de la Erborian, Givenchy, Dior sau Clinique. Rezultatul? Redau aspectul proaspat al tenului, elimina semnele de oboseala si acopera pielea cu un voal fin de particule minuscule ce ascund imperfectiunile.

Produse beauty ce elimina semnele oboselii

Noile formule pentru ingrijirea pielii 873

Serum L’Intemporel Blossom, Givenchy, 377 Lei (Sephora)

Crema Blur Secret Glow, Erborian, 157 Lei (Sephora)

Crema hidratanta Hydroblur Pep-Start, Clinique, 126 Lei

Capture Totale DreamSkin Advanced, Dior, 517 Lei

Articol aparut in numarul de septembrie al revistei Harper’s BAZAAR Romania.

Cititi si: „9 produse esentiale pentru ingrijirea pielii in luna august”!

Colaje: Tudor Smalenic; Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here