Fragments of Painted Life, colectie de la Diorama Concept

0

Proiectul de arta ambientala Diorama Concept, format din designerul grafic Anca Ignatescu, Sorana Motoc, director de Dezvoltare, si Oana Stan, director de Comunicare, a lansat o noua colectie de accesorii conceptuale formata din genti, taburete, huse pentru tablete si telefoane, accesorii de iluminat si tapete de interior.


Fragments of Painted Life inglobeaza 16 concepte grafice transpuse pe modele de genti si huse pentru tableta si pentru telefon. Modelele de genai includ clutch bags, tote bags, genti de piele, de satin, de cauciuc si portfarduri, cu preturi cuprinse intre 100 si 600 Lei. Aceeasi serie de grafice este imprimata si pe corpuri de iluminat & taburete sau extinse sub forma de tapet.

Intreaga colectie poate fi comandata direct de pe site-ul www.dioramaconcept.co.uk, la preturi care pozitioneaza proiectul in randul competitorilor directi ai brandurilor de mass market, oferind o alternativa conceptuala, dar accesibila, atat pasionatilor de design interior, cat si femeilor care apreciaza arta in forma unor accesorii.

(Foto: Diorama Concept)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here