Frumusețe masculină la noua ediție Met Gala

Bărbații au făcut concurență vedetelor feminine prezente la eveniment prin diverse elemente de machiaj

0
Harry Styles

Nu doar prezențele feminine au impresionat la Gala Met, ci și bărbații. De altfel, o parte dintre ei au făcut o serioasă concurență în ceea ce privește extravaganța look-urilor, afișând elemente de machiaj, bijuterii și accesorii de păr, dovadă că barierele nu trebuie să țină cont de sex și nici măcar de vârstă.

Elegant și oarecum sobru în costumul Dior, Richard Madden s-a remarcat prin look-ul clasic. Mai îndrăzneț, Nick Jonas a purtat un costum alb, accesorizat cu cercei. Printre cele mai aclamate look-uri ale serii a fost cel al lui Harry Styles, îmbrăcat de Gucci, supranumit “băiatul cu cercel de perlă” datorită acestui accesoriu pe care l-a purtat și care a amintit de titlul tabloului lui Vermeer “Fata cu cercel de perlă”.

Jordan Roth a asortat la ținuta Iris Van Herpen un machiaj al ochilor destul de intens, în aceeași nuanță cărămizie cu cea a piesei vestimentare. Actorul Darren Criss a surprins prin purtarea unui machiaj cu albastru în zona ochilor și o tușă de roșu închis care străbătea buza inferioară, ambele accente în ton cu ținuta. Alessandru Michele, una dintre gazdele serii, a purtat extensii și un accesoriu de păr statement.

Toți ochii au fost, însă, pe Ezra Miller, pentru că artistul a afișat un machiaj complex, cu mai multe perechi de ochi desenați pe fața sa.

Citiți și: “Cele mai extravagante machiaje de la Met Gala 2019”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here