Fusta – piesa must-have din garderoba de iarnă de la Londë Studio

0
Fusta - piesa must-have din garderoba de iarnă de la Londë Studio
Fusta - piesa must-have din garderoba de iarnă de la Londë Studio

Sinonimul feminității absolute din toate timpurile – fusta – își reclamă supremația pe podiumurile de modă și în garderoba ta de iarnă. Cele mai urmărite influencers, fashion icons și staruri de cinema afișează cu lejeritate fuste în cele mai versatile combinații.

Londë Studio propune trei modele atemporale ce permit crearea unei colecții capsulă adaptată stilului tău cu restul pieselor din dulap. O scuză perfectă pentru a face shopping!

Numitorul comun? Simplitatea și linia genunchiului, lungimea ideală pentru a pune în valoare orice siluetă.

Inspirându-se din stilul clasic, designerul Ștefana Ludusan creează modele transgresive ce surprind prin detalii esențiale – tăieturi și asimetrii – ce creionează outfituri seducătoare de la birou până la o petrecere cu prietenii.

Forma

Pentru a permite styling-uri pornind de o bluză de mătase până la un hanorac oversize, fusta trebuie să urmeze fidel linia corpului până în zona genunchilor. Topurile și bustierele sunt puse în valoare de modele asimetrice în timp ce piesele sport se asortează unor fuste cu tăietura cât mai simplă.

Material

Tricotajele moi și bluzele subțiri își dezvăluie eleganța și utilitaritatea alături de materiale moi și lejere precum bumbacul, lâna sau inul. Fustele din materiale rigide pun în evidență bustierele și topurile mulate.

Descoperă colecțiile Londë Studio în ediție limitată pe londestudio.com.

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here