Gadgeturi pentru frumusețe

0
gadgeturi pentru frumusete

Sunteți atente la ce apare nou pe piață când vine vorba despre gadgeturi? Ati pus pe wishlist cele mai noi tipuri de telefoane, brățări de fitness, tablete sau altele? Noi vă recomandăm să investiți în propria frumusețe și stare de bine, pe care le puteți obține cu ajutorul câtorva dispozitive de utilizat în confortul casei. Iată care sunt produsele pe care vi le recomandăm.

Foreo UFO, 1299 Lei (Douglas și emag.ro)

Lăsați deoparte măștile de tip sheet masks. Acest gadget este tot ce aveți nevoie pentru a reface pielea după o zi obositoare sau în care ați expus-o la diverse condiții nefavorabile ei. Foreo UFO este prima mască inteligentă din lume ce ofera tratament la nivel SPA în doar 90 de secunde. Seamănă cu o jucărie sub forma unei nave extraterestre, iar tehnologia sa cu lumină LED, pulsații T-sonice și efecte de încălzire (termo-terapie) sau răcire (crio-terapie) ajută ingredientele din masca de față Foreo, care se utilizează împreună cu dispozitivul, să acționeze în profunzime. Fără timp de așteptare, veți căpăta un ten proaspăt și înfrumusețat. The future is here.

Philips Visa Care, 1047 Lei (philips.ro)

Acest aparat ce realizează microdermabraziune este recomandat de utilizat de două ori pe săptămână, timp de 5-10 minute. Sistemul DualAction masează pielea, stimulând circulaţia sângelui, în timp ce îndepărtează celulele de piele moartă şi permite reînnoirea naturală a celulelor. Pentru a observa rezultate evidente și a îmbunătăți fermitatea pielii, utilizați-l constant timp de minimum 4-6 săptămâni.

Nu Skin LumiSPA, 912 Lei (nuskin.com)

Câte puteți realiza în două minute? Cu acest gadget de la Nu Skin, puteți scăpa de celulele moarte și alte impurități de la nivelul pielii, efectuând totodată un masaj ce lasă pielea revitalizată și luminoasă.

Styler ghd platinum, 1125 Lei

Grija și respectul pentru părul unei femei se traduce – în cazul unui styler – prin temperatura optimă de coafare, de 185 de grade. Acesta nu degradează structura firului de păr și menține strălucirea podoabei capilare. Stylerul ghd platinum beneficiază de tehnologia Tri-Zone cu senzori inteligenți, plasați de-a lungul plăcilor pentru a păstra temperatura constantă, reducând, conform studiilor, ruperea și arderea firelor de păr cu până la 50%.

Capăt pentru masaj Clinique Sonic, 123 Lei (Douglas)

Această capăt de masaj se atașează la aparatul Sonic Brush înainte de aplicarea cremei de noapte sau cremei de masaj pentru față, gât și decolteu. Activează circulația sângelui și permite ingredientelor active din produs să acționeze cu mai multă eficacitate.

Epilator Babyliss IPL Homelight, 999 Lei (emag.ro)

Căpătați o piele netedă pentru timp îndelungat în confortul casei, fără durere. Lampa pe baza de quartz emite 200 000 impulsuri de lumină în 30 de programe complete și este potrivită pentru orice tip de piele. Sunt necesare 8 ședințe pentru rezultate evidente. Produsul poate fi utilizat atât pe față, cât și pe corp.

Citiți și: “Gadgeturi de înfrumusețare”!

Foto: Imaxtree, prin amabilitatea distribuitorilor; Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here