Gadgeturile momentului și funcțiile care ne-au cucerit la prima vedere

0

Dacă vă place să vă reînnoiți periodic arsenalul de gadgeturi, am făcut o selecție a celor mai interesante dispozitive hi-tech ce au atât un design inspirat, cât și funcții atractive.

iPhone Xs & Xs Max, istyle.ro, preț începând de la 5499 Lei

Dispunând de un ecran Super Retina de 5,8 inchi, Face ID avansat, cel mai inteligent și mai puternic cip întâlnit la un smartphone și un sistem revoluționar de camere duale, noul iPhone Xs își propune să vă seducă încă din prima zi petrecută împreună. Cei care preferă smartphone-urile cu ecrane mari, pentru mai multă vizibilitate se pot orienta către iPhone Xs Max. Ecranul Super Retina de 6,5 inchi al acestuia este cel mai mare ecran folosit vreodată la un iPhone. În plus, ambele modele Xs au display-urile realizate din sticlă rezistentă, benzi-contur din oțel inoxidabil și un nou nivel de rezistență la apă și praf.

Căști Apple AirPods, istyle.ro, 925 Lei

Sunt accesoriile perfecte pentru orice smartphone Apple. Unde mai puneți că sunt și extrem de ușor de folosit? Le scoateți din cutie, le puneți în ureche și se conectează instantaneu cu toate gadgeturile dumneavoastră. AirPods oferă semnal audio AAC grozav, de înaltă calitate. Iar când vreți să fiți auzite, microfoanele cu tehnologie beamforming elimină zgomotul de fundal atunci când vorbiți la telefon.

Garmin vivomove HR, 1400 Lei

Nu arată ca un clasic ceas sport și tocmai de aceea poate fi integrat fără probleme și în ținute office sau chiar elegante. Dintre funcțiile sale amintim notificările inteligente, tehnologia de măsurare a pulsului la încheietură și instrumente de monitorizare a stresului pe parcursul întregii zile. Garmin vivomove HR are o autonomie de 5 zile în Smart Mode și de aproape 20 de zile în Watch Mode. Bonus: nu mai este nevoie să începeți și să opriți cronometrul unei activității de fiecare dată când o începeți sau o încheiați. Acest smartphone o pornește automat pe fiecare în parte și apoi vă permite să vă revedeți activitățile zilnice pe Garmin Connect.

Ultimate Ears Boom2, 900 Lei

 

O boxă wireless extrem de puternică, care redă sunetul la 360 de grade și, în plus, este rezistentă la apă. Este accesoriul ideal atât pentru o vară petrecută pe o plajă însorită, dar și o escapadă de iarnă la munte. UE BOOM 2 are o autonomie de 15 ore de utilizare continuă, pe timp de zi sau noapte, și un nou mod de control al pieselor care permite schimbarea acestora fără ca telefonul mobil să fie utilizat.

Masca Derma Led LG, quickmobile.ro, 3599,90 Lei

Visați la un gadget hi-tech care să vă îmbunătățească aspectul tenului de la interior spre exterior? Noua mască LG ameliorează tonusul pielii conferindu-i totodată elasticitate și suplețe. Cele 120 de leduri dispuse pe toată suprafața măștii acționează asupra problemelor tipice ale tenului. Sunt de ajuns 9 minute de utilizare zilnică pentru ca tenul să capete, după 6 săptămâni, un aspect mai proaspăt, mai revigorat. Device-ul dispune de un ghid vocal în 3 limbi, ce ajută utilizatorii să învețe și să urmeze cu ușurință pașii de îngrijire a pielii. Acesta anunță de asemenea timpul rămas pentru folosirea măștii.

Mouse Logitech MX Anywhere 2S, 299 Lei

Acest mouse este recomandat celor ce au nevoie de o conectivitate avansată pe mai multe dispozitive și precizie exactă a senzorului. Cu ajutorul softului Logitech Flow, utilizatorii pot folosi mouse-ul pentru controlul a trei computere în același timp, putând copia și insera imagini și documente între cele trei computere.

Apple Watch Nike+ Series 4, istyle.ro, 2 099,01 Lei

Una dintre cele mai hot colaborări ale momentului din zona hi-tech este cea dintre Apple și Nike, iar rezultatul său este acest Apple Watch Nike+ Series 4 disponibil în două variante cromatice: Space Gray și argintiu. Aplicațiile Nike Run Club și Nike Training Club disponibile deja pe device se vor dovedi extrem de utile atunci când faceți sport. În plus, puteți primi apeluri, mesaje și notificări și când sunteți în mișcare.

Fujifilm Instax Square SQ10 Aparat Foto Instant Alb, f64.ro, 974 Lei

Deși iubim libertatea oferită de gadgeturile digitale de fotografiat, ne dorim uneori să avem amintiri tangibile ale anumitor locuri vizitate sau cu câteva momente esențiale. Instax SQUARE SQ10 este un aparat foto hibrid, atât digital, cât și instant, ce vă permite să vă exprimați creativitatea prin fotografii imediate, într-un format pătrat. Dispozitivul are 2 butoane de declanșare, pe partea dreaptă și stângă și un ecran LCD de 3.0” pe care puteți vedea imaginile surprinse înainte de a le imprima.

Citiți și: “Gadgeturi pentru frumusețe”!

Colaj: Tudor Șmalenic; Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here