Gala amfAR la Cannes

0
131

Diane Kruger, Berenice Bejo, Kylie Minogue, Eva Herzigova, Kirsten Dunst, Milla Jovovich si Karl Lagerfeld sunt printre cei care si-au petrecut seara la Hôtel du Cap, in Antibes. Cina – al carei meniu a inclus supa-crema de mazare, cod meuniere si sampania oficiala a galei, Moët & Chandon – a fost completata de o prezentare de moda pentru care Carine Roitfeld a selectat 20 de designeri si de o licitatie menita sa stranga fonduri pentru cercetarea impotriva SIDA.

Heidi Klum si Harvey Weinstein, unul dintre cei mai puternici oameni din industria filmului, au dat drumul licitatiei, cu un ceas Cartier ce a fost achizitionat cu 50.000 euro (la pachet cu un masaj din partea lui Klum). Alte obiecte scoase la vanzare au fost o chitara a lui Ron Wood, un rol intr-un scurtmetraj al lui Lagerfeld si o proiectie privata pentru castigator si 50 de prieteni ai sai.

Vedete la gala amfAR 2012:

Gala amfAR are o traditie pentru momente memorabile: Sharon Stone dansand in timpul unui recital neprevazut al lui Elton John & Ringo Starr sau George Clooney sarutand o norocoasa castigatoare a licitatiei.

Gala amfAR Cinema Against AIDS din 2007

Din 1993, evenimentul a strans peste 70 de milioane de dolari pentru cercetare.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here