Garderoba Isabellei Blow prinde aripi

0

Urmariti filmul conceput pentru a acompania expozitia Isabella Blow: Fashion Galore, un mod emotionant de a da viata hainelor.

Filmul face parte si din seria dedicata enigmaticei Isabella Blow, realizata de SHOWstudio. Regizat de Ruth Hogben, actiunea are loc in Doddinton Hall la resedinta ce i-a apartinut Isabellei. In acelasi registru Nick Knight a fotografiat imaginile pentru catalogul ce insoteste expozitia.

Pentru a intruchipa spiritul descoperitoarei de talente, ce nu mai este printre noi, este nevoie insa de multe personalitati diferite. Liberty Ross, Xiao Wen Ju, Anais Mali si Alexia Wight reprezinta cate o fateta Isabellei, ce aduc la viata cateva din piesele cheie ale expozitiei.  Bineinteles ca regasim piese ale artistilor descoperiti si incurajati de ea precum Alexander McQueen, Philip Treacy, Hussein Chalayan sau Julien Macdonald.

Hainele extravagante creeaza un constrast frapant cu ruinele casei parasite si cu prezenta creata de melodia lui Bryan Ferry  She Walks in the Room, o atmosfera care ar fi incantat-o Isabella Blow.

[youtube CKJ2ob7OCYY 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here