Un studiu arata de unde iti poti lua o geanta Louis Vuitton la cel mai mic pret

0
unde gasesti o geanta louis vuitton mai ieftina

Desi Londra poate fi unul dintre cele mai scumpe orase din lume pentru turisti,exista si o categorie privilegiata, cea a femeilor care-si doresc o noua geanta Louis Vuitton.

unde gasesti o geanta louis vuitton mai ieftina

Conform unui studiu facut de cei de la Deloitte, articolele de designer si alte bunuri de lux costa acum mai putin in Marea Britanie, decat oriunde in lume. Rezultatul studiului a fost conectat de deprecierea lirei sterline dupa votul Brexit, care a stimulat puterea de cheltuiala a turistilor.

Lira sterlina a scazut cu peste 17% in raport cu dolarul si astfel o geanta Louis Vuitton are un pret mult mai bun in Marea Britanie

Potrivit cercetarii, care a fost pregatita de Deloitte pentru Wall Street Journal, o geanta Speedy 30 de la Louis Vuitton costa 645 de lire la Londra in 7 octombrie, echivalentul a 802 dolari. Iar in Paris aceeasi geanta Louis Vuitton costa 760 de euro (850 de dolari) si 970 de dolari in New York. In China Speedy 30 costa 7.450 de yuani sau 1.115 de dolari. Brexit-ul nu a afectat doar piata gentilor de lux, ci s-a extins si asupra altor produse. De exemplu rochia Balenciaga Foulard Fringe din colectia Pre-Fall costa 1.312 de dolari in Londra,in comparatie cu 1.560 de dolari in Frant sau 1.765 de dolari in S.U.A. si 1.665 de dolari in China.

Nick Pope, responsabil de departamentul de moda si lux de la Deloitte, a declarat pentru BBC ca e o „perioada de accesibilitate”, dupa votul referendumului UE.”Tendinta de stabilire a preturilor de lux din Marea Britanie este determinata in principal de depresia lirei – facand acelasi produs mai accesibil pe piata din Marea Britanie decat pe orice alta piata majora de lux”, a mai spus el. „Oamenilor nu le place sa plateasca mai mult pentru acelasi produs.”

Raportul mai arata ca 64 la suta dintre produsele de lux sunt acum mai ieftine in Marea Britanie, iar acest lucru a condus la o crestere semnificativa a numarului de turisti care isi consuma banii in magazinele englezesti.

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here