Ghid de festival pentru Summer Well 2019: transport, camping, top-up

0
, Night Picnic @ Summer WellFoto: Boboc Gicu
Foto: Boboc Gicu

Deoarece Summer Well este unul dintre cele mai user-friendly festivaluri de la noi, nu trebuie să îți faci griji că nu vei avea cu ce să ajungi la timp la concertul preferat sau că nu ai cash la tine. Festivalul s-a pregătit să întâmpine orice posibilă dificultate tehnică sau de organizare, așa că tot ce trebuie să faci e să te înconjori de cei mai buni prieteni și să nu te mai gândești la taskurile de la birou. Deoarece poate deveni la anumite ore destul de aglomerat, iar atmosfera mai apăsătoare, recomandăm să te retragi din când în când în zonele cu pădure sau lângă lac, mai ales dacă ești mai introvertit și nu îți plac mulțimile, dar nu ai vrut să ratezi concertele de la Red Bull Stage. În timpul concertelor, găsește un loc bun, pentru unii asta însemnând fix în fața scenei, pentru alții înseamnă departe de mulțime. Dacă mergi cu un grup mare, nu trebuie să îți petreci timpul permanent cu ei, dați-vă un punct de întâlnire și ia-ți timp și pentru tine, plimbă-te sau socializează cu oameni noi. Astfel de evenimente nu pot satisface nevoile tuturor, așa că încearcă să faci tu festivalul să ți se potrivească și să găsești acele elemente care îți vorbesc ție. Nu trebuie să fii peste tot, alege. De restul se ocupă organizatorii.

De mâine, Summer Well 2019 își deschide porțile pentru seri de neuitat și un weekend plin de experiențe unice la Domeniul Știrbey din Buftea. Festivalul debutează vineri, 9 august, cu Night Picnic, unde vor cânta Son Lux și Orchestra Simfonică din București. Portile se deschid vineri la ora 18:00 iar în zilele de festival, sâmbătă și duminică, 10 și 11 august porțile se deschid la ora 12:00.

Night Picnic

Vineri, în cadrul Night Picnic, vor canta Son Lux și Orchestra Simfonică din București, care interpretează într-o manieră clasică, cele mai cunoscute piese ale artiștilor care vor urca pe scenă în cele două zile de festival. Intrarea la Night Picnic este gratuită pentru posesorii abonamentelor și biletelor Summer Well. Pot fi cumpărate și bilete special pentru Night Picnic de pe www.summerwell.ro.

Summer Well Art Collection

Descoperă o serie de proiecte artistice realizate special pentru Summer Well de către artiști celebri internaționali, sub umbrela Summer Well Art Collection. Printre aceștia se numară: Luke Jerram cu Museum of the Moon, Quintessenz cu o instalație captivantă ce folosește tipare, forme și culoare pentru a schimba percepția asupra spațiului, Javier Riera cu Landscape Light Interventions, Tina Fung și Reza Hasni cu Labradorescence și Morag Myerscough și Luke Morgan.

Summer Well X

În premieră anul acesta, Summer Well X reunește conferințe, expoziții de artă, cine exclusiviste, zone de gaming – în colaborare cu Visual Playground, One Night Gallery, WeDine sau Bucharest Gaming Week.

Sâmbătă, 10 august, începând de la ora 20.00, ia parte la o experiență unică de dining oferita de WeDine.

Bellevue Lounge

În premieră anul acesta, participanții își pot upgrada biletele pentru Bellevue Lounge, zona cu bar privat și platformă amenajată pentru vizionarea concertelor.

Food court

Zona de food court de anul acesta te așteaptă cu cele mai delicioase preparate, iar în acest an ai și mai multe opțiuni din care să alegi indiferent de gusturile tale.

Camping

Campingul Summer Well se deschide vineri, 9 august 2019, ora 12:00 și se închide luni, 12 august 2019, ora 12:00. Mărginite de copaci, acum, corturile pot fi dispuse foarte aproape de festival. Opțiunile de camping sunt urmatoarele: Basic Camping, Flying tent sau Glamping, care îți oferă o experiență completă și confortabilă de camping. Mai multe detalii puteți găsi aici: https://summerwell.ro/camping.html.

Informații bilete

Prețul unui abonament este de 295 lei + taxe până pe data de 8 august (inclusiv) și 345 lei în zilele festivalului. Abonamente și bilete de o zi pentru festival se găsesc pe www.summerwell.ro și în aplicația de mobil a festivalului.

Aplicația pentru mobil

Pentru a fi la curent cu programul și ultimele noutati, nu uita să îți descarci și aplicația Summer Well, disponibilă pentru Android și iOS. Aici vei găsi informații despre:

  • Line-up și programul detaliat
  • Informații esentiale de participare
  • Harta cu punctele de interes din cadrul festivalului
  • Zona completă pentru mâncare și băutură (Food Court)
  • Activități disponibile în cadrul festivalului
  • Top-up online al cardului de festival

Aplicație de mobil pentru Android: http://bit.ly/SW19GooglePlay

Aplicație de mobil pentru iOS: http://bit.ly/SWAppStore

Acces și transport

Accesul în spatiul dedicat Summer Well va fi permis pe baza biletului valid. La intrarea în spatiul festivalului și dupa validarea abonamentului/ biletului participantii vor primi cate o bratara care va fi valabila pe parcursul celor 3 zile si care trebuie pastrata la mana pe toata durata evenimentului. Un abonament ii da dreptul participantului la o singura bratara.

Pentru Summer Well a fost creata o linie speciala de transport, care este operata de Regia Autonoma de Transport Bucuresti. Autobuzele vor pleca in fiecare zi de festival din statia Clabucet din Bucuresti vineri intre orele 17.30 – 01.00 iar sambata si duminica intre 12.00 – 04.00

Plecarea din Buftea se va face din statia amenajata langa Domeniul Stirbey. Pretul unei singure calatorii este de 9 lei si biletele pot fi achizitionate exclusive din statiile de autobuz dedicate festivalului (Clabucet și Domeniul Stirbey). Autobuzele vor circula la un interval de aproximativ 15 – 30 de minute.

Foto: PR, Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here