Ghid de shopping: Alegerea cadourilor în context de business

0
cadouri business

Dacă ești în căutarea cadourilor perfecte pentru o femeie importantă din viața ta, am ales câteva opțiuni excelente pentru a te ajuta în acest demers. Fie că este vorba de o zi de naștere, o promoție sau doar pentru a transmite un mulțumesc, cu siguranță vei putea găsi ceva interesant, indiferent de bugetul pe care îl ai alocat. Pentru mai multă inspirație, poți găsi aici o listă completă de cadouri business pentru femei

Alegerea unui cadou este o misiune dificilă, cu atât mai mult când este vorba despre cineva care are tot ce își dorește, iar limitele dintre relația personală și cea de business sunt foarte fine. Chiar dacă nu vei da niciodată greș cu un buchet de flori, este important să oferi și un cadou unic, așa cum sunt și cele de pe lista de mai jos. 

1. Ghiveci cu speaker

Este un cadou cu care rezolvi două puncte dintr-o lovitură. Pe lângă faptul ca un speaker frumos, discret și elegant este un obiect ce poate fi integrat în orice birou, faptul că poți adăuga un ghiveci cu flori, îl va face și mai atractiv. 

2. Hartă de răzuit

Este o hartă acoperită cu un strat semi-transparent care poate fi răzuit pentru a scoate la suprafață diverse zone din lume. Acest cadou este potrivit pentru o persoană pasionată de călătorii care va fi încântată să evidențieze țările sau orașele pe care le-a vizitat. Călătoriile sunt un bun subiect pentru a deschide orice discuție așa că veți avea multe de povestit ori de câte ori vă veți întâlni. 

3. Servietă Trussardi

Fiind disponibilă într-o mare varietate de culori și modele, o servietă pentru laptop este mai mult decât utilă pentru oricine lucrează frecvent la laptop. Având un design elegant și discret, servieta poate fi adecvată atât pentru un look office dar și unul casual. Este foarte încăpătoare, având un compartiment special pentru laptop dar și unul pentru tabletă. 

4. Eșarfă din mătase

O eșarfă este accesoriu foarte feminin și elegant, ideal pentru un cadou sofisticat. Singura condiție este ca materialul din care este confecționată să fie unul prețios și fin, respectiv mătase naturală. Orice altă variantă este o încercare nereușită pentru un cadou deosebit. 

5. Mousepad cu încărcare

Este un device util și elegant, care va fi apreciat la adevărata lui valoare. Este realizat dintr-un material ce imită pielea și poate fi conectat la laptop. La rândul lui, mousepad-ul va încărca rapid și wireless telefonul care este lăsat pe el. Este o metodă simplă și agreabilă de a încărca bateria de la telefon în timp ce lucrezi la laptop. 

6. Spy pen

Un cadou amuzant, care poate înregistra și filma tot ce se petrece în direcția spre care este poziționat. Având o cameră video mini, deghizată perfect într-un pix funcțional, acest device are 4 GB de memorie și dispune de un un port USB cu ajutorul căruia materialele filmate pot fi ușor descărcate în calculator. 

7. Geantă călătorie pentru cosmetice

Este combinația perfectă între un cadou frumos, unul util și unul elegant. O geantă de călătorie este ideală pentru orice femeie, care va aprecia faptul că își poate organiza mai bine bagajele. Poți adăuga în geantă orice cosmetice consideri necesare și potrivite, începând cu un parfum și continuând cu gel de duș, șampon și balsam pentru păr, trusă de pensule pentru machiaj, dar și produse specifice pe care știi că le adoră: fondul de ten preferat, rujul fără de care nu iese din casă ori crema de mâini hidratantă. În cazul în care cosmeticele ți se par un cadou prea personal, le poți înlocui cu o lumânare parfumată sau o mască de ochi pentru călătorii.

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: Piqsels

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here