Gia Coppola regizeaza un film pentru DVF

0

Pentru colaborarea DVF♥Current/Elliott, Diane von Furstenberg si talentata Gia Coppola, nepoata Sofiei Coppola, au colaborat la realizarea unui film jucaus, Writer’s Block, in care transpare spiritul DVF – si nu numai prin piesele vestimentare.

O scriitoare isi incearca norocul la Hollywood, dar e in pana de inspiratie. Bine ca nu si in privinta hainelor, pe care le potriveste modern si sofisticat, pastrand un element retro ca tusa individuala. In doar cateva minute vedem combinatii de imprimeuri in culori tari si pastelate, gulere sal peste gulere severe de camasa, talia cazuta a anilor ’20, dar si pantaloni scurti care subliniaza talia. Un adevarat festin vizual!

Gia Coppola pentru harpersbazaar.com

Autoironica si deseori suprarealista, Gia creeaza o semnatura aparte pentru acest film. Cele mai incantatoare sunt scenele din filme clasice, precum The Shining sau Bonnie and Clyde, reinterpretate cu un ambient si, fireste, cu haine noi.

[youtube bPPzJ6RQehI 610 443]

Tanara Gia, fiica lui Jacqui Getty, este si fotograf, iar pana acum a mai colaborat cu Jason Schwartzmann, Kirsten Dunst si brandul Wren.

Daca vreti sa vedeti mai multe de la filmarea DVF, puteti sa aruncati o privire aici.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here