Gillian Anderson se alătură distribuției serialului The Crown

0
Gillian Anderson în serialul The Crown

Actrița din Dosarele X a declarat că va juca rolul Margaret Thatcher, fostul premier al Marii Britanii, în cea de-a patra serie a blockbuster-ului Netflix.

Gillian Anderson urmează să pășească pe urmele lui Meryl Streep, ale Patriciei Hodge și Janet Brown, preluând rolul lui Margaret Thatcher. Anderson, se află în prezent în repetiții pentru adaptarea ca piesă de teatru a filmului All About Eve din 1950.

Potrivit Sunday Times, ea va apărea în rolul fostului prim-ministru conservator în cel de-al patrulea sezon al serialului, iar filmarile vor începe în vara 2019. Multe vor depinde de chimia ei cu Olivia Colman, care a înlocuit-o pe Claire Foy în rolul Elisabetei II. De-a lungul timpului s-au scris multe despre relația glacială dintre Regină și Thatcher în cei 11 ani în care cea din urmă a fost prim-ministru.

În momentul de față, Gillian Anderson joacă în noul serial Netflix Sex Education, în rolul unui terapeut sexual și al mamei personajului principal, Otis.

Printre actorii noi care se vor alătura distribuției The Crown încă din sezonul trei se află Helena Bonham Carter, care va prelua rolul Prințesei Margaret de la Vanessa Kirby, Ben Daniels, care va fi soțul Margaretei, Antony Armstrong-Jones, și Josh O’Connor în rolul Prințului Charles.

Citiți și: “Premiile Emmy 2018: lista completă a câștigătorilor”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here