Glitter pentru zile festive

0
Akris toamna/iarna 2018/2019

Să fim sincere, glitter-ul nu este doar pentru zile de sărbătoare. Purtat cu măsură, el poate fi adaptat în orice zi pentru un plus de strălucire și încredere. Totuși, dacă în restul anului nu îndrăzniți să îl aplicați, vă invităm să vă lăsați cucerite măcar acum, în prag de sărbători, de acest machiaj în trend.

Show-urile sezonului au abundat de versiuni diferite de purtare a glitterului, de la cele opulente precum Akris, unde makeup artiștii au lipit foițe de aur pe pleoapele modelelor, lăsând tenul în ton natural în rest, până la cele extrem de subtile, cu câteva particule luminoase în colțul interior al ochilor, ca la Alice McCall. Dacă preferați dramatismul unui machiaj de tip smoky, adăugați o notă inedită și modernă prin aplicarea unui strat de glitter în colțul interior al ochilor, precum la Marc Valvo. Paietele vor capta atenția oriunde veți merge, așa că îndrăzniți aplicarea lor în jurul ochilor, ca un halou luminos, ca la Natasha Zinko. Nu în ultimul rând, dacă sunteți în criză de timp sau pur și simplu doriți ceva cu totul extraordinar, turnați particule strălucitoare pe frunte, ca la Preen, pentru un look inspirat din filmele fantastice.

Reguli de purtare a glitter-ului

1. Pentru o aderență perfectă pe piele, folosiți înainte de aplicarea glitterului un fard cremos, o bază sau un lipici pentru genele false.

2. Pentru a maximiza efectul aplicării glitter-ului, păstrați restul machiajului simplu și pielea lipsită de imperfecțiuni.

3. În ceea ce privește demachierea, înarmați-vă cu răbdare și cu un produs bogat precum un ulei sau o loțiune demachiantă cât mai grasă.

Citiți și: „De încercat: machiajul cu glitter”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here