Go graphic, cu BAZAAR martie-aprilie!

0

Harper’s BAZAAR martie-aprilie insoteste cateva premiere remarcabile. Coperta, cu modelul adorat Lara Stone, si pictorialul ce poarta semnatura lui Carine Roitfeld marcheaza lansarea colaborarii dintre acest icon absolut, devenit recent global fashion director al BAZAAR, si legendara revista de moda. Pictorialul Carine on the Collections – o incursiune eleganta printre cele mai reprezentative lookuri ale sezonului – apare in martie toate editiile BAZAAR din lume. In plus, in editia romaneasca va veti delecta cu jurnalul unei zile din viata lui Roitfeld, povestita cu sarm si simplitate.

Fotografii de Kacper Kasprzyk

Celelalte pagini de moda, precum si cele de frumusete sunt dedicate decriptarii tendintelor majore ale sezonului: de la pictorialul de accesorii (realizat de Andrei Iovu si Lil Bulgac, cu Veronica Pascu fotografiata de Oltin Dogaru) si propunerile de tinute din sectiunea Fascinanta la orice varsta, pana la materialul principal de beauty, in care makeup artisti si hairstilisti dezvaluie, pas cu pas, cum sa recreati cele mai cuceritoare aparitii de pe podium. In aceleasi pagini de beauty veti gasi un dialog despre ispite & aromele dorintei, intre Ioana Vasile si charismaticul parfumier Kilian Hennessy.

Fotografie de Oltin Dogaru

Continuand seria exclusivitatilor, Gabriela Piturlea a reusit sa patrunda in atelierul Getei Bratescu – unul dintre cei mai apreciati, dar si mai discreti artisti romani contemporani, prezent cu o expozitie solo la MUSAC, in Spania, incepand din martie. Iulia Blaga a stat de vorba cu Bogdan Dumitrache chiar inainte ca filmul Pozitia copilului, in care are rol principal, sa primeasca Ursul de Aur la Berlin. Cititi interviul oferit Ioanei Chira de Alexander Balanescu cu agenda si stiloul aproape, pentru ca va trebui sa retinteti cateva evenimente pe care le pregateste artistul in lunile ce urmeaza.

Fotografii de Victor Demarchelier; Alex Galmeanu

Ca in fiecare primavara, BAZAAR Business va sugereaza o abordare creativa a recuzitei office specific feminine. Ghidul de buna purtare la birou si cateva biografii de stil remarcabile sunt completate de pictorialul local Girl Power (realizat de Andrei Iovu si Lil Bulgac si fotografiat de Alex Galmeanu).

Fotografii de Alex Galmeanu

Materialul despre Audrey Hepburn si despre colaborarea sa cu BAZAAR, in special prin intermediul fotografiilor semnate de Richard Avedon, va fi o resursa interesanta la capitolul cultura generala. Iar daca acceptati invitatia de a intra in sanctuarul eco pe care Elle Macpherson si l-a amenajat in Cotswolds, Anglia, veti afla tainele unei vieti la moda. La final, Monica Birladeanu are cateva recomandari cu savoare hollywoodiana, in consacrata rubrica “De ce sa nu?”.

Editia martie-aprilie poate fi cumparata de la toate centrele de presa incepand din 1 martie!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here