Going Out

0
17

Designerii Olah Gyarfas, Carla Szabo si Adelina Ivan

Ce eveniment: “Downtown Bucharest”/EVA – Design Romanesc.

Unde: La binecunoscutul magazin care a fost candva Eva, apoi Diverta, din Magheru 9, o buna perioada abandonat si trist.

De ce m-am aflat acolo: Lansarea “Downtown Bucharest”, un concept foarte destept in mijlocul unei zone dragi tuturor – Piata Romana, Gradina Icoanei, Piata Universitatii, Gradina Cismigiu. Si, totodata, un pop-up store ce reuneste o mare parte din designerii romani de pe Molecule-f.com: 109, Adelina Ivan, Carla Szabo, Carmen Secareanu, Ciprian Vrabie, Irina Schrotter, Kristina Dragomir, Lady Magpie, Murmur, Patzaikin, Venera Arapu.

Detaliul care face diferenta: Ideea (felicitari DC Communication & Molecule-F.com!), intregul concept al amenajarii interioare a magazinului efemer, un aer foarte hip care mi-a placut mult. Si faptul ca s-a intamplat la ora 12:00 – a inceput sa imi placa din ce in ce mai mult sa merg la evenimente in timpul zilei.

Food & Drinks: Piscoturi (le ador!), cafea, vin bun.

Playlist: Tacanitul aparatelor de fotografiat si rasete vesele intr-o zi de mai in care inca mirosea a ploaie.

(Foto: Noemi Revnic)

Concluzia: Vitrinele si interiorul sunt minunate, o pata eclectica in mijlocul acestui bulevard pe care il visez intesat, in viitor, de cafenele si hoteluri elegante. Pop-up store-ul va fi deschis in perioada 15 mai-15 iulie, asa ca puteti sa va ganditi deja la un traseu care sa cuprinda carti cumparate si o cafea rece la Carturesti, traversarea regulamentara pe trecerea de pietoni pana la EVA – Design Romanesc si apoi, la alegere, o plimbare in Gradina Icoanei sau in Cismigiu, un concert la Ateneu sau un film bun la Studio.

Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here