Going Out

0

Designerii Olah Gyarfas, Carla Szabo si Adelina Ivan

Ce eveniment: “Downtown Bucharest”/EVA – Design Romanesc.

Unde: La binecunoscutul magazin care a fost candva Eva, apoi Diverta, din Magheru 9, o buna perioada abandonat si trist.

De ce m-am aflat acolo: Lansarea “Downtown Bucharest”, un concept foarte destept in mijlocul unei zone dragi tuturor – Piata Romana, Gradina Icoanei, Piata Universitatii, Gradina Cismigiu. Si, totodata, un pop-up store ce reuneste o mare parte din designerii romani de pe Molecule-f.com: 109, Adelina Ivan, Carla Szabo, Carmen Secareanu, Ciprian Vrabie, Irina Schrotter, Kristina Dragomir, Lady Magpie, Murmur, Patzaikin, Venera Arapu.

Detaliul care face diferenta: Ideea (felicitari DC Communication & Molecule-F.com!), intregul concept al amenajarii interioare a magazinului efemer, un aer foarte hip care mi-a placut mult. Si faptul ca s-a intamplat la ora 12:00 – a inceput sa imi placa din ce in ce mai mult sa merg la evenimente in timpul zilei.

Food & Drinks: Piscoturi (le ador!), cafea, vin bun.

Playlist: Tacanitul aparatelor de fotografiat si rasete vesele intr-o zi de mai in care inca mirosea a ploaie.

(Foto: Noemi Revnic)

Concluzia: Vitrinele si interiorul sunt minunate, o pata eclectica in mijlocul acestui bulevard pe care il visez intesat, in viitor, de cafenele si hoteluri elegante. Pop-up store-ul va fi deschis in perioada 15 mai-15 iulie, asa ca puteti sa va ganditi deja la un traseu care sa cuprinda carti cumparate si o cafea rece la Carturesti, traversarea regulamentara pe trecerea de pietoni pana la EVA – Design Romanesc si apoi, la alegere, o plimbare in Gradina Icoanei sau in Cismigiu, un concert la Ateneu sau un film bun la Studio.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here